Події

На трасі у Житомирській області зіткнулися Volvo і Peugeot, одного водія та пасажирку госпіталізували (доповнено)

29 January 2021, 15:17

На трасі Київ – Ковель – Ягодин в Олевському районі Житомирської області 29 січня сталася дорожньо-транспортна пригода за участю вантажівки та фургона.

Фото з місця ДТП опублікували на Facebook-сторінці Олевського районного сектору управління ДСНС України у Житомирській області.

Рятувальники деблокували з авто постраждалих.

«29.01.2021 року рятувальниками 17 ДПРЧ м. Олевськ було проведено аварійно-рятувальні роботи по деблокуванню постраждалих в наслідок ДТП на трасі Київ – Ковель – Ягодин (226 км)», – йдеться у дописі.

Пресофіцер патрульної поліції Житомирської області Тетяна Носадчук у коментарі Житомир.info повідомила, що, за попередньою інформацією, внаслідок зіткнення вантажівки Volvo та фургона Peugeot травмувалися двоє людей – водій і пасажирка Peugeot. Постраждалі були госпіталізовані до Олевської районної лікарні.

У патрульній поліції також уточнили, що ДТП трапилася близько 12:30 год. поблизу села Кишин.

Доповнено о 16:20 год. 29 січня

Згодом відділ комунікації поліції Житомирської області повідомив, що в ДТП травмувалися 21-річні жителі Рівненщини.

«Попередньо, водій автомобіля Peugeot Partner, 21-річний житель Рівненської області, рухаючись у напрямку м. Києва та здійснюючи маневр повороту у напрямку м. Олевська, допустив зіткнення з вантажівкою Volvo під керуванням 32-річного жителя Закарпатської області, що рухалась у напрямку м. Ковеля. У результаті ДТП травми отримали водій Peugeot та його пасажирка, 21-річна жителька Рівненщини. Їх з травмами різного ступеню тяжкості доставили до Олевської райлікарні. Нині поліцейські встановлюють всі причини та обставини події», – інформують у ГУ Нацполіції у Житомирській області.

Як повідомляв Житомир.info, 28 січня 2021 року на трасі Київ – Чоп у Житомирському районі Toyota врізалася у відбійник. У результаті ДТП автомобіль побився, було пошкоджено близько 20 метрів колесовідбійника.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія Київ - Ковель - Ягодин  
Матеріали по темі