Новини компаній

Особливості догляду за навісним обладнанням

1 February 2021, 12:34

Навісне обладнання застосовується для виконання певних і одиничних завдань. З його допомогою проводиться переміщення і складування різних видів вантажу. При цьому додатково не використовуються піддони, що значно полегшує завдання. Одночасно збільшується і швидкість виконуваної роботи. Саме завдяки тому, наскільки правильно застосовується навісне обладнання, відбувається полегшення маніпуляцій, що проводяться з різними видами вантажів.

Які є види навісного обладнання?

Щоб полегшити роботу і значно прискорити процес її виконання, важливо правильно підібрати спеціальне обладнання. На кінцевий вибір безпосередньо впливає сезон, коли будуть виконуватися роботи. Наприклад, якщо в зимовий період використовується обладнання з металу, потрібно з особливою увагою стежити за його станом. Є велика ймовірність появи іржі, через що воно може вийти з ладу в самий невідповідний момент.

Важливо забезпечити не тільки ідеальні умови для зберігання, але і правильне обслуговування. Якщо станеться поломка, потрібно своєчасно провести ремонт, що допоможе продовжити термін експлуатації пристрою.

На сьогоднішній день є найрізноманітніші види навісного обладнання, призначені для певних цілей:

  • вила;
  • ковші, в тому числі і для сіна, гною;
  • каретки;
  • гідравлічні ножиці для роботи з металом;
  • гуськи;
  • лісові грейфери, а також сортувальні та многочелюстние, призначені для сипучих видів вантажу;
  • пальці, що використовуються для кріплення навісного обладнання;
  • робочі платформи;
  • вантажопідйомні магніти.

ТОВ «Універсал Сервіс Україна» є офіційним представником в Одесі обладнання та комплектуючих для різних видів техніки. Є широкий асортимент товару та досвідчені фахівці. Тут можна знайти все, щоб укомплектувати техніку найякіснішим навісним обладнанням.

Отримати всю необхідну інформацію можна зв'язавшись з нашими менеджерами по телефону 0-800-400-600. Також є можливість особисто відвідати центр компанії «Універсал Сервіс Україна», який знаходиться за адресою Одеса, Люстдорфська дорога 92/94.

Правила зберігання навісного обладнання

Недостатньо просто поставити вила або ковші біля гаража, адже це дуже поганий спосіб заощадження цілісності й схоронності працездатності навісний техніки. Особливо в зимовий сезон, в умовах низької температури і підвищеної вологості.

Щоб на металі не з'явилася іржа і для запобігання виходу з ладу обладнання, потрібно дотримуватись певних умов зберігання. Як ножі, так і площини, які під час роботи стикаються з грунтом, на зиму обов'язково змащуються. Для цього можна використовувати найрізноманітніші мастила і їх густі суміші. Як правило, в основі таких коштів знаходиться литол. Є і готові мастила в формі спрею, що дуже зручно у використанні. Бажано обробити і все болтові з'єднання.

Особливості догляду за навісним обладнанням при експлуатації

Важливо знати деякі тонкощі обслуговування техніки, щоб значно продовжити термін її служби. Кожен пристрій після виконаної роботи слід обов'язково очистити, при необхідності вимити і просушити. Зайва волога може стати причиною появи іржі і виходу з ладу пристрою.

Захисним мастилом обробляються всі ріжучі кромки сошників, в тому числі і зовнішні деталі посадочних і вичерпувати апаратів, шарнірні з'єднання і різьблення регулювальних гвинтів.

Незалежно від того, яке саме навісне обладнання і як часто використовується, потрібно строго дотримуватися всіх правил і особливості його зберігання і обслуговування. Придбавши якісну техніку і використовуючи такий підхід, не доведеться незабаром купувати нові комплектуючі, так як вони прослужать досить довго, і не будуть вимагати ремонту.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі