Суспільство

​"Сонцядар" - традиційний смак, знайомий з дитинства

2 February 2021, 10:30

Молочна каша з вермішеллю, запіканка, звичайно, улюблена страва малечі – вермішель з сосисками. З макаронами “Сонцядар”- це все, можна з легкістю приготувати та потішити смаколиками своїх близьких. При цьому вибір форми фантастичний: мушля, перо, ріжки, соломка, спіраль, вермішель. Здається, на одних тільки макаронних виробах можна прожити ціле життя і взагалі не замислюватися про те, що ти будеш їсти. Але чи варто дотримуватися подібної дієти, як вибрати правильні макарони і в чому їх користь?

По-перше, макарони ТМ "Сонцядар" забезпечують організм необхідними вітамінами та мікроелементами : калієм, марганцем, залізом, фосфором та іншими елементами, які необхідні для структурованої роботи нашого організму.

По-друге, це щедре джерело енергії. Вуглеводи, що входить до складу, повільні та складні, вони на тривалий період забезпечують організм енергією!

По-третє, детокс-ефект. Макарони багаті рослинною клітковиною.Поліпшується робота травної системи, ефективно допомагаючи в очищенні організму!

По-четверте, макарони корисні для дітей, користь в тому, що дітям в період зростання необхідна енергія.

По-п'яте, слід памятати основний фактор, макарони роблять нас щасливими. В цьому факті немає перебільшення, адже під час варіння макаронів утворюється велика кількість амінокислоти - триптофан, яка через кров надходить у мозок і перетворюється в гормон щастя - серотонін, чому в підсумку ми відчуваємо себе щасливими.



Відкрийте для себе ідеальний секрет кулінарного мистецтва та фантазії разом з макарони ТМ "Сонцядар"!

Продукцію ТМ “ Сонцядар ” можна придбати у більшості регіональних мережах супермаркетів, а також у відділах бакалії продуктових магазинів.

Слідкуйте за нашими новинами та новинками в соціальних мережах-

https://www.facebook.com/sontsyadar

https://www.instagram.com/sontsyadar/
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Сонцядар  
Матеріали по темі