Події

​У райцентрі Житомирської області п’яний водій ВАЗ збив жінку і зніс стовп

3 February 2021, 14:09

У Баранівці під колеса автомобіля потрапила жінка-пішохід: поліція з’ясовує обставини.

Про це 3 лютого повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 3 лютого близько 11:00 на вул. Звягельській міста. Поліція закликає учасників дорожнього руху суворо дотримуватись правил безпеки та враховувати погодні умови», - йдеться у повідомленні.

Попередньо, водій автомобіля ВАЗ 2111, 31-річний житель Львівщини, рухаючись вулицею міста, не впорався з керуванням та допустив наїзд на пішохода, після чого зіткнувся з електроопорою на обочині.

У результаті ДТП травми отримала 61-річна місцева жителька, яку госпіталізували до лікарні для обстеження та надання необхідної допомоги. Попередньо у неї діагностовано перелом ноги.

«Також водія ВАЗівки освідувано на вживання алкоголю і відібрано зразки крові. За попереднім результатом, він перебував у стані алкогольного сп’яніння. Нині триває з’ясування всіх причин та обставин події», - повідомили в поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 1 лютого 2021 у Зарічанах Житомирського району в ДТП загинула 58-річна жінка, яка втратила рівновагу і впала під колеса легкового автомобіля.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Баранівка пішохід стовп ВАЗ  
Матеріали по темі