Події

​У житомирському парку дівчина хотіла вчинити самогубство, хлопець викликав патрульних

3 February 2021, 20:51

У житомирському парку культури та відпочинку імені Гагаріна ввечері 3 лютого дівчина хотіла вчинити самогубство.

Про це Житомир.info повідомили читачі.

«Біля арки у парку патрульна поліція і «швидка». Поліція приїхала і почала когось шукати по території парку, побігли на міст. Кажуть, що дівчина хотіла вчинити самогубство, але вчасно встигли», – розповіли читачі.

У патрульній поліції Житомир.info розповіли, що до поліції зателефонував хлопець і повідомив про наміри своєї дівчини покінчити життя самогубством.

«Заявник повідомив, що його дівчина планує вчинити самогубство і може перебувати в парку культури та віпочинку. Екіпаж патрульних оперативно прибув на вказане місце і перевірив пішохідний міст та прилеглу територію. Дівчину знайшли поблизу мосту на лавочці, вона була у пригніченому стані, відчувався різкий запах ліків. На місце було викликано швидку медичну допомогу. Також в телефонному режимі повідомили матір дівчини. Згодом на місце події прибув заявник», – зазначили у патрульній поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 22 серпня 2020 року з мосту в житомирському парку Гагаріна кинувся чоловік, очевидці витягнули його з річки та передали лікарям.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: самогубство парк поліція міст  
Матеріали по темі