Події

​На проспекті Миру в Житомирі патрульні зупинили бус, водій якого виявився позбавленим прав і мав ознаки наркотичного сп’яніння

8 February 2021, 14:31

Водія з ознаками сп'яніння та без права керування виявили патрульні 7 лютого на проспекті Миру в Житомирі.

Про це 8 лютого повідомили в патрульній поліції Житомирської області.

«7 лютого, під час патрулювання проспекту Миру, за порушення правил дорожнього руху патрульні поліцейські зупинили автомобіль ГАЗ. Коли ж патрульні підійшли до водія та поспілкувались з останнім, то встановили, що чоловік позбавлений права керування, а також виявили ознаки наркотичного сп'яніння», - йдеться у повідомленні.

Від проходження освідування на стан сп'яніння водій автомобіля ГАЗ відмовився в присутності двох свідків.

«Як наслідок, патрульні поліцейські оформили протокол про адміністративне правопорушення за ст. 130 КУпАП (Керування транспортним засобом в стані алкогольного чи наркотичного сп'яніння), а також винесли адміністративну постанову за ч. 4, ст. 126 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами)», - повідомили в патрульній поліції.

Як повідомляв Житомир.info, увечері 7 лютого 2021 на Київському шосе в Житомирі Cadillac в’їхав у Fiat і втік. 27-річного винуватця ДТП наздогнали на вулиці Космонавтів: чоловік мав ознаки сп’яніння.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ПДД водійські права патрульна поліція штраф сп'яніння  
Матеріали по темі