Події

У Житомирській області влобову зіткнулися Toyota і ВАЗ: госпіталізували чотирьох людей, серед них – 5-річна дитина

9 February 2021, 18:10

На трасі Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський у Житомирській області 9 лютого влобову зіткнулися автомобілі Toyota і ВАЗ. У ДТП постраждали обидва водії, а також пасажири одного з автомобілів – жінка і п’ятирічна дитина.

Про це Житомир.info повідомили у пресслужбі патрульної поліції Житомирської області.

«Близько 15:35 год. 9 лютого на автодорозі М-21 водій автомобіля Toyota, житель Житомира 1973 року народження, рухався в напрямку м. Бердичів та під час випередження виїхав на зустрічну смугу, де в цей час їхав автомобіль ВАЗ 2109 під керуванням жителя Житомирського району 1995 року народження. В результаті відбулося лобове зіткнення автомобілів», – розповіла пресофіцерка патрульної поліції Тетяна Носадчук.

В автомобілі Toyota були пасажири, за попередньою інформацією, дружина водія, 1991 року народження, та 5-річний син. Обидва водії, а також пасажири, жінка і дитина, отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані до Житомирської районної лікарні.

Нагадаємо, 9 лютого на трасі Київ – Чоп у Житомирській області автомобіль ВАЗ в’їхав у колесовідбійник та перекинувся. В ДТП травмувалися два пасажири легковика.

Як повідомляв Житомир.info, 8 лютого 2021 року поблизу села Дениші Житомирського району зіштовхнулись автомобілі Daewoo Lanos та Chevrolet. Травмувались 27-річна жінка з півторарічним сином.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія Виступовичі - Могилів-Подільський зіткнення  
Матеріали по темі