Події

Деталі травмування поїздом молодої жительки райцентру Житомирської області: поліція розпочала розслідування, місцеві розповіли подробиці

12 February 2021, 10:54

У місті Овруч Житомирської області поліція розпочала розслідування за фактом травмування дівчини на залізничних коліях, яке трапилося 11 лютого.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«11 лютого вранці до поліції надійшло повідомлення про травматичну ампутацію ноги 22-річної овручанки. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження. Триває з’ясування усіх обставин події», – йдеться у повідомленні.

На місці події працівники слідчо-оперативної групи з’ясували окремі деталі. Попередньо встановлено, що потерпіла о 8:05 год. на залізничній станції «Овруч» переходила залізничні колії в необладнаному для цього місці – під одним із вагонів товарного потяга сполученням «Першотравневе – Коростень», що стояв на коліях. Однак у момент, коли дівчина виконувала свій маневр, потяг зрушив з місця.

У результаті вона потрапила під колеса вагона та отримала тяжкі тілесні ушкодження. Нині дівчина у лікарні.

За цим фактом поліцейські розпочали розслідування. Попередня кваліфікація події – ч. 2 ст. 276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) Кримінального кодексу України. Триває встановлення усіх обставин.

Зазначимо, що учасники Facebook-групи «Підслухано в міськраді Овруч» розповідають подробиці події. Зокрема, за інформацією місцевих жителів, молода жінка, прямуючи через колії, везла санчатами до садочка маленького сина.

«Сьогодні вранці (11 лютого, – ред.) жителька Радчиців Тинчик Катерина везла на саночках чотирирічного синочка Артема до садочка через залізничні колії. Путійці відчепили вагон, який без керування покотився, жінка із-за погодних умов не чула та не побачила вагона, коли побачила – запізно: вона встигла відштовхнути саночки з дитиною, сама впала,вагон переїхав ногу. Наразі жінка в критичному стані перебуває в реанімаційному відділенні м. Овруча. Врятувати ногу не вдалося. Потрібні кошти на лікування та придбання ліків», – написала жителька Овруча Тетяна Сергійчук.

Нагадаємо, 11 лютого в місті Овруч Житомирської області на залізничних коліях важко травмувалася місцева жителька: за попередньою інформацією, 22-річна дівчина переходила колії під вагоном потяга.

Як повідомляв Житомир.info, в обідню пору 9 вересня в місті Коростень Житомирської області 9-річна школярка потрапила під потяг, дівчинку госпіталізували до реанімаційного відділення місцевої лікарні. Дитина втратила обидві ноги, бо хотіла скоротити шлях до школи і переходила колії під вагонами потяга.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поїзд потяг електричка колії травмування Овруч  
Матеріали по темі