Події

Згорілий дитсадок у Житомирській області урочисто відкривали та освячували в квітні 2019 року

12 February 2021, 14:47

Дитячий садок «Перлинка» в селі Харитонівка Коростишівського району, в якому 9 лютого була пожежа, урочисто відкривали та освячували після ремонту в квітні 2019 року.

Інформація про освячення дитсадка розміщена на сайті Житомирської єпархії УПЦ МП.

«В день пам’яті святої мучениці Фотінії 2 квітня 2019 року ,в с.Харитонівка Коростишівського району, було освячено та відкрито новий дитячий садочок. Освячування садочку було здійснено настоятелем місцевого храму протоієреєм Валерієм Дітківським., а також для садочка було подаровано ікону Божої Матері Нев’янучий Цвіт. Завдяки старанній праці голови селищної громади Зубленко Зінаїди Святославівни та повного фінансування проекту садочка, яке взяла на себе Харитонівська селищна рада - дитячий садочок урочисто відкрили. На відкритті були присутні голова районної ради Бондарчук С.В.,голова управління праці та соціального захисту населення Коростишівської районної державної адміністрації Грищук О.А., голова Харитонівської селищної ради Зубленко З.С., завідуюча Харитонівського дитячого садочка, «Перлинка»’ Башинська Т.Б. , а також батьки та діти об’єднаної Харитонівської громади», - інформувала пресслужба Коростишівського благочиння.

Нижче – фото з сайту епархії

На ProZorro є інформація про укладений договір на поточний ремонт приміщення комунального дошкільного навчального закладу «Перлинка» Харитонівської сільської ради, який 10 липня 2018 року підписали з місцевим ТОВ «Укррембудмайстер»: за 199 тис. 936 грн фірма мала до 25 грудня 2018 року виконати ремонт приміщення дитсадка.

Нагадаємо, 9 лютого 2021 року близько 12:00 сталася пожежа в спальному приміщенні дитсадка в селі Харитонівка Коростишівського району: згоріла спальна кімната площею 40 кв.м., попередня причина займання – коротке замкнення електромережі. Наслідки пожежі дивіться на фото.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа дитсадок Коростишівський район освячення ремонт УПЦ МП  
Матеріали по темі