Події

На Домбровського у Житомирі горів будинок: перехожий викликав рятувальників, які вивели господаря із задимленої квартири

13 February 2021, 13:10

На вулиці Домбровського у Житомирі пізно ввечері 12 лютого сталася пожежа в одній із квартир одноповерхового будинку на чотирьох господарів.

Про це повідомляє пресслужба управління ДСНС України у Житомирській області.

«12 лютого, о 22:41, до служби порятунку «101» надійшло повідомлення від перехожого про пожежу в квартирі цегляного житлового будинку на 4-х господарів в Житомирі по вул. Домбровського. До місця виклику було направлено 2 бойові розрахунки», – йдеться у повідомленні.

Прибувши на місце події, рятувальники встановили, що з вікна йде густий дим. Для того, щоб потрапити всередину, вогнеборцям довелося одягати апарати для захисту органів зору і дихання. У складі ланки газодимозахисної служби, рятувальники через відчинене вікно потрапили всередину та в задимленій кімнаті виявили господаря. Його швидко вивели на свіже повітря. Медики, яких викликали, оглянули потерпілого, від госпіталізації чоловік відмовився.

О 23:00 пожежу локалізували, а о 00:13 ліквідували. Вогонь знищив домашні речі в квартирі.

За попередньою інформацією, займання могло статися через коротке замкнення електрообігрівача, яким господар обігрівав своє помешкання.

Як повідомляв Житомир.info, 8 лютого 2021 року на провулку Каретному в Житомирі сталася пожежа в одній із квартир. На місце виїжджали два пожежних автомобілі. Рятувальників викликали сусіди, які помітили значне задимлення. Із задимленої та захаращеної непотребом квартири рятувальники винесли кішку, яка надихалася диму. Тварину під тимчасову опіку віддали сусідам.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС вул.Домбровського  
Матеріали по темі