Події

Дві ДТП на трасі Київ – Чоп у Житомирській області: на слизькій дорозі зіткнулися автомобілі Renault і вдарилися вантажівки

14 February 2021, 11:25

На трасі Київ – Чоп у Житомирській області 13 лютого патрульні зафіксували кілька ДТП, зокрема, на слизькій дорозі Renault винесло на зустрічну смугу, де автомобіль зіткнувся з іншим легковиком. Також правоохоронці виїжджали на виклик щодо автопригоди за участю двох вантажівок.

Про це Житомир.info повідомили у пресслужбі патрульної поліції Житомирської області.

«13 лютого надійшов виклик про дорожньо-транспортну пригоду на 132 кілометрі автодороги Київ – Чоп. Прибувши на місце події, патрульні встановили, що водій, 1995 року народження, керуючи автомобілем Renault Kangoo, не врахував дорожню обстановку, не впорався з керуванням на слизькій ділянці дороги, виїхав на зустрічну смугу руху та здійснив зіткнення з Renault Clio, який рухався в зустрічному напрямку. У результаті транспортні засоби отримали механічні пошкодження», – розповіла пресофіцерка патрульної поліції Житомирської області Тетяна Носадчук.

ДТП минулася без постраждалих. На водія Renault Kangoo правоохоронці склали протокол за статтею 124 КУпАП. Також патрульні винесли постанову за частиною 3 статті 121 КУпАП.

А на 230 км траси Київ – Чоп 13 лютого зіткнулися Scania та Mercedes-Benz.

«Водій автомобіля Scania з напівпричепом Kogel не вибрав безпечної швидкості руху, не був уважним, не стежив за зміною дорожнього покриття та здійснив зіткнення з автомобілем Mercedes-Benz. Обидва транспортні засоби отримали механічні пошкодження з матеріальними збитками», – поінформували у патрульній поліції.

У ДТП ніхто не постраждав. На водія Scania склали протокол за статтею 124 КУпАП.

Як повідомляв Житомир.info, 11 лютого 2021 року неподалік смт Довбиш Баранівського району Житомирської області вантажівка Renault в’їхала у Scania, припарковану на узбіччі. В одній фурі рознесло причіп.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія Київ - Чоп  
Матеріали по темі