Влада

Керівник Житомирського обласного онкодиспансеру за минулий рік отримав 260 тис. грн зарплати та поповнив запаси готівки

15 February 2021, 14:04

Директор комунального некомерційного підприємства «Житомирський обласний онкологічний диспансер» Житомирської обласної ради Ігор Сабадаш минулого року отримав 263 тис. 629 грн зарплати.

Декларацію за 2020 рік Сабадаш, який є депутатом обласної ради, подав 13 лютого.

Крім заробітної плати за основним місцем роботи Ігор Сабадаш також отримував зарплату за сумісництвом, працюючи в онкодиспансері, яким керує: за роботу лікарем статистом та ординатором хірургічного відділення йому сумарно заплатили 47 тис. 247 грн.

За рік у директора комунального медпідприємства збільшилися запаси готівки: за 2019 рік Ігор Сабадаш декларував 320 тис. грн готівки, за 2020 рік – 410 тис. грн.

Нагадаємо, на місцевих виборах 2020 року Ігор Сабадаш був обраний депутатом Житомирської обласної ради від партії «За майбутнє», в обласну раду попереднього скликання він обирався від Блоку Петра Порошенка.

Як повідомляв Житомир.info, в червні 2016 року Ігор Сабадаш, який на той час був головним лікарем Любарської центральної районної лікарні, отримав від президента Петра Порошенка почесне звання «Заслужений лікар України».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Сабадаш декларація облрада депутат онкодиспансер  
Матеріали по темі