Події

Поліція розслідує два факти хуліганства у Житомирі: шукають очевидців події з ножем та просять упізнати перекидача лавок

16 February 2021, 09:41

Слідчі Житомирського районного управління поліції 15 лютого відкрили два кримінальні провадження за фактами хуліганських дій на вулицях обласного центра. 25-річний житомирянин в обідню пору на одній з центральних вулиць провокував конфлікти з перехожими та погрожував їм ножем; інший молодик напередодні увечері в одному зі скверів міста навмисно поперекидав лавки для відпочинку.

Про це 16 лютого повідомила пресслужба поліції області.

«15 лютого близько 14:00 на майдані Перемоги перехожі затримали неадекватного молодика, який з ножем кидався до інших, та передали його ТОРівцям Управління патрульної поліції. Згодом на місце події прибула і слідчо-оперативна група Житомирського районного управління, працівники якої задокументували усі обставини події та наразі просять відгукнутись очевидців правопорушення», - йдеться у повідомленні.

Молодика доставили до медичного закладу для освідування, а також згодом до поліції для встановлення особи та причин агресивної поведінки. 25-річний чоловік не став заперечувати скоєне, однак пояснити його мотиви не зміг.

«Триває встановлення особи іншого парубка, який зафільмований на відео Житомирського міського інформаційного центру. Увечері 14 лютого у сквері на вулиці Бориса Лятошинського молодик знічев’я поперекидав лавки для відпочинку. Поліцейські просять відгукнутись житомирян, які впізнали чоловіка на відеозаписі», - зазначається в повідомленні.

В обох випадках нині відкрито кримінальні провадження за ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Проводяться необхідні слідчо-розшукові дії. Санкція статті передбачає відповідальність від штрафу до 5-річного обмеження волі.

«Шановні громадяни, у разі наявності у вас вказаних вище відомостей просимо звернутись до Житомирського районного управління поліції або залишити інформацію за номерами 097 939 6130 або 102», - закликають поліцейські.

Нагадаємо, камери відеоспостереження зафіксували, як в День закоханих парочка розважалася в житомирському сквері на вулиці Лятошинського: пізно ввечері 14 лютого хлопець з дівчиною йшли по скверу і він навмисно перевертав лавки.

Вдень 15 лютого на майдані Перемоги чоловік біля зупинки громадського транспорту, яка знаходиться перед кафе «Час поїсти», кидався на перехожих з ножем.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: хуліганство поліція ніж лавка сквер  
Матеріали по темі