Події

У Житомирі патрульні винесли постанову на водія, який поставив свій Seat біля трамвайних колій

16 February 2021, 16:31

У Житомирі 16 лютого патрульні поліцейські винесли постанову на водія автомобіля Seat, який припаркувався біля самісіньких трамвайних колій.

Про це повідомила пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«На водія, котрий залишив автомобіль з порушенням ПДР та заблокував своїм транспортним засобом рух трамваїв поблизу майдану Перемоги, інспектори патрульної поліції винесли адміністративну постанову», – йдеться у повідомленні.

Патрульні наголошують: можливо, правопорушення комусь здається незначним, але через таку «дрібничку» пасажири трамваю не змогли доїхати до своєї зупинки, тож водіїв закликають неухильно дотримуватись ПДР.

Фото патрульної поліції, зроблене вдень 16 лютого

Пресофіцер патрульної поліції Житомирської області Тетяна Носадчук у коментарі Житомир.info уточнила, що на порушення увагу правоохоронців звернув водій трамвая: він повідомив про це патрульним поліцейським, що якраз проїжджали неподалік.

За порушення правил паркування водієві загрожує штраф у розмірі 510 грн.

Зазначимо, що подібні випадки у Житомирі непоодинокі. Так, скажімо, 12 лютого житомирянин оприлюднив у Facebook фото, зроблені на вулиці Небесної сотні: там трамваї змушені були зупинитися через Lexus, припаркований ледве не на коліях.

Як повідомляв Житомир.info, житомирські патрульні впродовж трьох тижнів лютого 2021 року активно попереджають та штрафують водіїв, які не дотримуються правил дорожнього руху на центральних вулицях міста. Найбільш поширеним порушенням, за словами копів, є зупинка та стоянка в місцях, де це прямо заборонено дорожніми знаками.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: водій парковка паркування майдан Перемоги трамвай трамвайні колії  
Матеріали по темі