Новини компаній

Як запобігти проблемам із хребтом в період вагітності?

18 February 2021, 11:15


Вагітність - безумовно, найщасливіший, але одночасно, і один з найскладніших періодів у житті жінки, коли її організм на 9 місяців поміщається в умовах подвійних навантажень. Зокрема, підвищене фізичне тиск відчуває на собі хребет - особливо, його опорний поперековий відділ. Дамо кілька порад, як зняти зайву шкідливе навантаження з хребетного стовпа в період виношування дитини.

Бандажі та корсети для вагітних

Під час вагітності загальна маса тіла жінки значно збільшується за рахунок маси плоду і набору зайвих кілограмів власної ваги. Все це створює непотрібну підвищене навантаження на хребет, який саме під час вагітності піддається найвищим ризиків деформації і виникнення зсувів хребців і дискових гриж. Уникнути цього допоможе бандаж для вагітних , вибрати і придбати який з великого асортименту пропонує мережа магазинів медичних товарів Ортомедіка. Представлена тут бандажні-корсетная продукція для вагітних і породіль розроблена з урахуванням фізіологічних змін тіла майбутніх мам. Бренд Ортомедіка пропонує тільки сертифіковані медичні товари високої якості від авторитетних виробників. Визначитися з вибором і замовити будь-яку модель корсета для вагітних з доставкою, не виходячи з дому, можна на сайті мережі бренду ortomedica.com.ua.

Чому потрібна підтримка хребта

Не секрет, що хребці з'єднуються між собою полуподвіжние, за допомогою хрящових вставок - дисків. Відповідно, дана частина опорно-рухової системи людини за замовчуванням схильна найбільшому ризику деформації. І в період виношування плоду ці ризики зводяться в квадрат. З огляду на підвищені навантаження на хребет, лікарі рекомендують вагітним додатково підтримувати хребет у поперековому відділі за допомогою медичних бандажів. Вони комфортні в носінні, що не перетискають м'які тканини і судини, не сковують рухів. Багато майбутніх мам відзначають, що після початку використання бандажів і корсетів з популярної мережі медичних товарів Ортомедіка відчули себе краще, позбулися зайвої напруги в спині і зняли больові відчуття в попереку. Бандажі для вагітних рекомендовані тим, хто вже має проблеми з хребтом, і призначені в якості ефективного профілактичного засобу запобігання остеохондрозу у вагітних без ортопедичного діагнозу.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вагітність бандаж Ортомедтехніка  
Матеріали по темі