Події

​У Житомирській області від переохолодження загинули чоловік і молода жінка

18 February 2021, 14:16

У Житомирській області майже щоденно збільшується кількість постраждалих від морозів. Так, 13 та 15 лютого від переохолодження організму загинули житель Овруцького району та бердичівлянка.

Про це 18 лютого повідомили в управлінні з питань цивільного захисту населення та оборонної роботи Житомирської ОДА.

«Внаслідок загального переохолодження організму загинули ще двоє осіб. Відтак, 13 лютого, в селі Левковицький Млинок Овруцького району загинув чоловік, 1967 року народження. Ще один прикрий інцидент трапився 15 лютого у м. Бердичеві. Через переохолодження організму втратила життя жінка, 1993 року народження», - йдеться у повідомленні.

В управлінні зазначають, що з початком цьогорічних холодів в області внаслідок переохолодження травмувалися 24 особи та ще дев'ять – померли. За аналогічний період 2020 року від переохолодження двоє людей померли, ще одна – травмувалася.

Нагадаємо, упродовж 12 та 13 лютого від дії низьких температур повітря в Житомирській області загинули троє людей: чоловік і дві жінки.

Поради житомирського лікаря про те, як надавати першу допомогу при переохолодженні та обмороженні та чого робити не можна, дивіться у відеосюжеті.

Як повідомляв Житомир.info, 9 лютого 2021 у селі Попільня від переохолодження загинув 51-річний чоловік, а у 27-річної житомирянки діагностували відмороження пальців ніг.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: переохолодження обмороження відмороження мороз холод загиблий  
Матеріали по темі