Події

У Житомирі рятувальники вивільнили зі снігу «швидку», яка їхала на виклик, і відбуксирували 5 вантажівок на дорогах області

19 February 2021, 11:28

За минулу добу 18 лютого рятувальники відбуксирували 5 вантажівок та 1 автомобіль швидкої допомоги, які потрапили у складні ситуації на дорогах.

Про це Житомир.info повідомила пресслужба управління ДСНС у Житомирській області.

«18 лютого о 16:13 на пункт зв’язку 10-ї Державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про те, що у провулку Івана Богуна забуксував у снігу автомобіль швидкої допомоги, як їхав на виклик до хворого. Щоб не втрачати час медики направили до пацієнта інший автомобіль, а самі вже чекали на рятувальників. За допомогою троса бійці ДСНС відбуксирували автомобіль на ділянку дороги, де він далі зміг самостійно продовжити рух.

Також минулої доби рятувальники надали допомогу водіям ще 5 вантажівок, які перекрили рух на автошляхах.

«Зокрема, увечері в смт Черняхів фура намагалася розвернутися на перехресті, однак через ожеледицю її занесло, і вона заблокувала рух іншим транспортним засобам. Тросом фахівці ДСНС вирівняли й відтягнули вантажівку, завдяки чому відновили рух на ділянці», – розповіли у пресслужбі.

Депутат міської ради Андрій Умінський (фракція «Пропозиція») 9 лютого на своїй сторінці у соціальній мережі звітував про прибирання по провулку Івана Богуна у Житомирі.

«Всніжило комунальні служби не встигають прибирати місто, тому кожен з нас має стати до роботи і допомагати один одному. Починаю з себе, як мешканця міста та депутата міської ради В приватній компанії взяв два навантажувача JCB та почали працювати. Вже почистили проїзд до Павликівського провулка, заїзд до Фармацевтичного коледжу, 2й Кривий провулок, заїзд до Річкового, вул. Старочуднівська, двори будинків вул. Чуднівська 98, 100, вул. Олішкевича, розчистили під’їзд до садочка, далі вул. Ольжича, двори по вул. Перемоги, Охрімова гора, проїзд Івана Богуна, вул. Барашівська, провулок Кармелюка, що ще встигнемо на Мальованці. Мешканці і далі звертаються», – написав Умінський.



Як повідомляв Житомир.info, 15 лютого У Житомирській області ВАЗ застряг у сніговому заметі, водій так газував, що автомобіль загорівся.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: швидка вантажівка сніг рятувальники  
Матеріали по темі