Події

​У Житомирі затримали юнака, який напередодні Нового року вкрав з магазину смартгодинник, щоб купити подарунки

19 February 2021, 15:34

У Житомирі молодик продав викрадений з вітрини магазину смартгодинник, щоб купити подарунки до Нового року: хлопця затримали через півтора місяця.

Про це 19 лютого повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

«Оперативники Житомирського районного управління поліції встановили причетність 20-річного парубка до крадіжки вартісного смартгодинника з магазину мобільного зв’язку. Неправомірні дії юнака зафіксували камери відеоспостереження торгівельного закладу. Триває розслідування», - йдеться у повідомленні.

Напередодні Нового року до Житомирського районного управління поліції звернулися представники одного з місцевих магазинів мобільного зв’язку. Вони пояснили, що під час перегляду запису камер відеоспостереження виявили крадіжку з демонстраційної стійки смартгодинника вартістю 3 тисячі гривень.

У результаті пошукових заходів поліцейські встановили причетність до скоєння діяння 20-річного житомирянина. Парубку деякий час вдавалось переховуватися від поліцейських, але 17 лютого на одній з вулиць міста їх зустріч все ж відбулась.

Щоправда, хлопець відразу кинувся навтьоки, проте оперативники наздогнали утікача, затримали та доставили для проведення необхідних слідчих дій до Житомирського районного управління поліції. Там юнак розповів, що гаджет продав, а гроші витратив на подарунки.

Наразі поліцейські встановлюють місцезнаходження годинника та перевіряють інформацію про причетність хлопця до скоєння подібних порушень.

«Поліцейські нагадують, що за такі діяння чинним законодавством (ст. 185 Кримінального кодексу України) визначено покарання від штрафу, громадських або виправних робіт до піврічного арешту, обмеження або позбавлення волі строком до 3 років», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, наприкінці жовтня 2020 року в жительки села Федорівка Новоград-Волинського району Житомирської області викрали собаку породи лабрадор. З’ясувалося, що чотирилапого вкрав 18-річний родич власниці пса, аби подарувати його своїй дівчині. 1 лютого 2021 року суд виніс вирок юнакові: один рік обмеження волі з іспитовим терміном 1 рік.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: крадіжка злодій магазин годинник подарунок  
Матеріали по темі