Події

Три ДТП на трасі Київ-Чоп в Житомирській області: дві без потерпілих, а в одній постраждав іноземець

19 February 2021, 17:16

В Житомирській області 19 лютого на трасі Київ-Чоп сталося три дорожньо-транспортні пригоди.

Про це Житомир.info повідомила пресофіцер управління патрульної поліції Житомирської області Тетяна Носадчук.

На трасі Київ-Чоп 129км+700м водій автомобіля Nissan Qashqai не врахував дорожньої обстановки, не дотримався безпечної швидкості руху, внаслідок чого здійснив зіткнення з автомобілем Mercedes-Benz, внаслідок чого автомобілі отримали механічні пошкодження з матеріальними збитками. Відносно водія Nissan складено протокол за ст. 124 КУпАП.

О 04 год. 20 хв. на 145 км траси сталася ДТП без травмованих. Водій з м.Шепетівка Хмельницької області, 1982 р.н., керуючи транспортним засобом IVECO не врахувавши безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки та здійснив наїзд на бетонний блок. При ДТП автомобіль зазнав механічних пошкоджень з матеріальними збитками. На водія складено протокол за ст. 124 КУпАП та вилучено водійське посвідчення.

На 249 км траси біля с.Дідовичі Новоград-Волинського району о 07 год. 39 хв. автомобіль в’їхав в автобус.

Водій автомобіля Hyundai Sonata, житель Тернопільської області 1998 р.н. не вибрав безпечної швидкості та дистанції скоїв зіткнення з автобусом «Богдан», який рухався попереду в смузі попутного напрямку. В результаті ДТП пасажир Hyundai, громадянин Республіки Сьєрра-Леоне, отримав тілесні ушкодження, його було госпіталізовано до Новоград-Волинської центральної міської лікарні.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Новоград-Волинського районного управління поліції. Патрульними було забезпечено регулювання дорожнього руху та охорона місця події.

Як повідомляв Житомир.info, пізно ввечері 18 лютого 2021 року в Житомирі на Чуднівському мосту сталася ДТП: бус занесло на дорозі та відкинуло на зустрічну смугу руху.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП патрульні поліція Київ-Чоп  
Матеріали по темі