Події

Суд залишив під вартою 62-річну житомирянку, яка вбила приятельку свого сина

19 February 2021, 17:31

Житомирською місцевою прокуратурою 18 лютого 2021 року забезпечено участь у розгляді клопотання про обрання запобіжного заходу особі, підозрюваній в умисному вбивстві.

Про це 19 лютого повідомила пресслужба прокуратури області.

«Ухвалою Богунського районного суду міста Житомира особі обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою. За даними слідства, 62-річна жителька міста Житомира скоїла злочин у власному помешканні, під час розпивання алкогольних напоїв спільно із своїм сином та його приятелькою. Під час словесного конфлікту, який виник між нею і гостею, підозрювана схопила кухонний ніж та завдала ним ударів в око та в ногу. Від отриманих травм потерпіла померла», - йдеться у повідомленні.

Зловмисниці інкримінують злочин за ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство).

Досудове розслідування проводить Житомирське районне управління поліції. Житомирська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво.

Нагадаємо, за інформацією поліції у житомирському гуртожитку 15 лютого дві жінки посварилися під час застілля: одна померла від ножового поранення, іншу затримала поліція. З власних джерел редакції стало відомо, що подія сталася в гуртожитку на вул.Шевченка.

Як повідомляв Житомир.info, 6 січня 2021 року в Житомирі у ході конфлікту на вулиці від ножового поранення загинув 26-річний житомирянин. 9 січня підозрюваного знайшли повішеним неподалік с. Високої Печі Житомирського району. Згодом стало відомо, що чоловіки поконфліктували через жінку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вбивство прокуратура суд ніж гуртожиток арешт  
Матеріали по темі