Події

​Житомирські прикордонники не пустили в Україну 32-річного росіянина, який двічі відвідував Крим: чоловіку заборонили в’їзд на 3 роки

23 February 2021, 10:48

За відвідування незаконно окупованої території росіянину, який намагався перетнути кордон у Виступовичах, на 3 роки заборонили в’їзд в Україну.

Про це 22 лютого повідомили в пресслужбі Держприкордонслужби.

«Громадянина Російської Федерації, який в порушення чинного законодавства України відвідував територію окупованого Криму виявили прикордонники Житомирського загону. Під час здійснення контрольних заходів в пункті пропуску Виступовичі охоронці кордону відділу Овруч виявили 32-річного іноземця, який двічі - у 2018 та 2019 роках здійснював незаконний в’їзд-виїзд до Автономної Республіки Крим. Як з’ясувалось, чоловік незаконно перетинав кордон з території Російської Федерації», - йдеться у повідомленні.

Росіянина не пропустили на територію нашої держави та згідно з чинним законодавством заборонили в’їзд в Україну терміном на 3 роки.

Як повідомляв Житомир.info, у липні 2018 житомирські прикордонники не пропустили в Україну білоруса, який двічі літав у Крим.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: кордон Виступовичі Крим росіянин заборонений в'їзд Держприкордонслужба  
Матеріали по темі