Економіка

​Столична фірма за 109 млн грн три роки обслуговуватиме ліхтарі та світлофори на дорогах державного значення в Житомирській області

26 February 2021, 12:16

Служба автомобільних доріг у Житомирській області провела тендер на обслуговування об'єктів зовнішнього освітлення та світлофорних об'єктів. Очікувана вартість закупівлі становила 111,1 млн грн.

За умовами тендерної документації, переможець торгів має надавати послуги з обслуговування об'єктів зовнішнього освітлення та світлофорних об'єктів до 31 грудня 2023 року. Джерело фінансування - державний бюджет України.

Про це йдеться в закупівлі, опублікованій 20 листопада 2020 року на ресурсі Прозорро.

Свої пропозиції на участь у торгах подали п’ять учасників, однак до аукціону допустили лише двох: пропозиції ТОВ “Лайт Енерджі Системс”, ТОВ “ШРБУ-48” та ТОВ “Комбінат комунальних підприємств” - відхилили.

22 січня 2021 ТОВ “Лайт Енерджі Системс” подало скаргу до Антимонопольного комітету України на рішення замовника, оскільки вважає, що замовник неправомірно відхилив тендерну пропозицію ТОВ “Лайт Енерджі Системс” та неправомірно допустив до аукціону ТОВ “Дорекс-Безпека руху” та ТОВ “Електротехнічна компанія “Інтерком”, тендерні пропозиції яких мають бути відхилені. Уже 8 лютого АМКУ відмовив у задоволенні цієї скарги.

ТОВ “Лайт Енерджі Системс” зареєстроване в Харківській області, Чугуївському районі, селі Кам’яна Яруга, вулиця Харківська, 65В. Спеціалізується фірма на неспеціалізованій оптовій торгівлі, статутний капітал - 200 грн. Власником фірми є Сергій Федорович Мишковець.

15 лютого Служба автомобільних доріг у Житомирській області провела відкриті торги: участь у них взяли ТОВ “Дорекс-Безпека руху” з пропозицію у 109,3 млн грн та ТОВ “Електротехнічна компанія “Інтерком” з пропозицію у 109,8 млн грн.

Через два дні замовник опублікував намір підписати договір з ТОВ “Дорекс-Безпека руху”.

ТОВ “Дорекс-Безпека руху” зареєстроване в Києві на проспекті Героїв Сталінграда, 12. Спеціалізується фірма на будівництві доріг і автострад, статутний капітал - 200 тис. грн. Власником фірми є киянин Євген Володимирович Скобченко.

За умовами технічного завдання, переможець торгів має обслуговувати об’єкти зовнішнього освітлення, щотижня візуально оглядати світлофори, один раз у місяць проводити їх внутрішній огляд та один раз у квартал очищати захисне скло світлофора, а також проводити різні монтажні роботи, тощо.

Зазначимо, що в серпні 2020 року САД у Житомирській області підписала договір з ТОВ “Дорекс-Безпека руху” на послуги з експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування державного значення в межах Житомирської області (обслуговування систем метеоспостереження). Вартість договору становила 9,9 млн грн. Свої послуги столична фірма має надавати до 30 червня 2022 року.

Нагадаємо, у квітні 2019 року ТОВ “Дорекс-Безпека руху” підписало договір з САД у Житомирській області на послуги зі встановлення та заміни дорожніх знаків, обслуговування світлофорних об’єктів та систем метеоспостереження вартістю 11,9 млн грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: САД дорога освітлення світлофор обслуговування  
Матеріали по темі