Україна

Червоненко розповів, що з зробило життя. ФОТО

3 June 2008, 17:35

 

 

Голова Нацагенства з підготовки до Євро-2012 Євген Червоненко жінок, каже, не обговорює. Тим не менше, про своє перше кохання і про те, як "займався фізикою" з дівчиною, таки розповів.

Розповів емоційний гонщик і про свою першу любов.

"Було щось у 7-ому класі. Не пам'ятаю, як її звали, але які в неї були ноги!.. Потім вона розжиріла, я думав - ой, не дай боже", - поділився спогадами Євген Альфредович в інтерв‘ю журналу "Публичные люди".

Водночас за кіски, за словами Червоненка, він дівчат ніколи не смикав. "Я хотів виглядати перед ними гідно, ходив гоголем. Дівчата мене стали цікавити десь у класі 6-7-му, до цього на першому місці стояли спорт і навчання", - пояснив він.

 Як звали перше кохання Червоненка, він не пам'ятає, "але які в неї були ноги!"

А про перший сексуальний досвід Червоненко довго не хотів розповідати: "Та ладно, не буду я розповідати. Це було у 17 років. Мені подобалися високі та стрункі. Перша любов була шатенкою... Ви так і напишіть - жінок я не обговорюю!"

Тим не менше Євген Альфредович таки не втримався від посвячення мас у інтимні подробиці своєї юності.

"У 17 років у мене вийшло непорозуміння з мамою. Я їй сказав, що ми із сусідкою будемо вчити фізику у моїй квартирі - мені тоді батьки вже подарували квартиру в будинку навпроти. Прийшла мама, а ми "фізику вчимо", - розповів запорізький екс-губернатор.

Червоненко розповів, як його застукала мама, коли він "вчив фізику" з дівчиною

"Я їй заявив, що я вже дорослий, на що мама відповіла: "Дорослий - живи!". Так я і став самостійним - не брав у батьків ні копійки, не їв у них", - додав він.

До речі, з‘ясувалася ще одна дивна деталь. За словами Червоненка, коли до нього почали приходити дівчата, він саджав свого брата Ігоря на шафу.

"Я його захищав, ми з ним грали у настільний хокей. Але коли до мене почали приходити дівчата, я саджав його на шафу", - сказав гонщик.

"У нас із братом Ігорем 11 років різниці, і якщо я завжди протестував, за що мене постійно лаяли, то Ігор, той був розумний", - вів далі Червоненко.

 Коли до Червоненка приходили дівчата, він саджав свого брата на шафу

"Наприклад, бабуся його змушувала їсти, а він говорив: "Бабуся, давай грати у хованки", а потім під час прибирання під килимом знаходили цілий м'ясокомбінат. У мене веселий брат у дитинстві був - він міг влаштувати метання яєць з балкона..," - зізнався Євген Альфредович.

А ще, за словами шефа з Євро-2012 він частенько ходив свого часу на дискотеки.

"Так, танцювати і співати я й зараз люблю, кажуть, що добре це роблю. У 10-му класі ми з друзями сказали всім, що пішли на чехівський вечір, а самі повернулися додому на бровах. Курити я почав у 18 років..," - зізнався він.

А от у каталажці, як запевнив Червоненко, він не сидів: "Ні, я вмів робити ноги".

Червоненко почав курити у 18 років 

"А в старших класах я дівкам проходу не давав, був лідером і своє місце під сонцем завойовував як сильний серед сильних. Дуже часто робив це кулаками. Було кілька разів, коли мене дуже сильно побили. Якось в одній з міждворових розбірок проти мене одного було сім або десять чоловік. Вони казали - встань на коліна і жери землю, а я сказав - ось вам! Один з них дуже грубо образив мене по національному... дійшло до крові та швів", - вдався до спогадів гонщик.

Але до лікарні тоді потрапив не Червоненко, а його опонент. А соромно, за зізнанням екс-губернатора, йому було тоді, коли він "не заступився за пацана, якого юрба била".

Фото з особистого архіву Євгена Червоненка та фото Дмитра Коваленка з сайту журналу "Публичные люди", а також фото Федора Копєйкіна

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі