Події

Подробиці смертельної ДТП на Покровській у Житомирі: особу водія встановили, але ще розшукують

5 March 2021, 11:42

За кермом Volkswagen, який 4 березня на Покровській у Житомирі на смерть збив жінку і зник з місця ДТП, був 29-річний житомирянин. Автомобіль знайшли, власника встановили, а водія ще розшукують.

Про це повідомляють на сайті ГУНП у Житомирській області.

«Попередньо, водій автомобіля «Volkswagen Jetta», рухаючись вулицею обласного центру, здійснив наїзд на жінку, яка переходила дорогу по пішохідному переходу. Водій з місця події, не зупиняючись, утік. У результаті ДТП пішохід, 54-річна житомирянка, від отриманих травм загинула. На місці події працювали слідчо-оперативна група Житомирського районного управління поліції та патрульні поліцейські. Правоохоронці опитали свідків та очевидців, вивчили записи з камер відеоспостереження та вилучили низку речових доказів. Завдяки цьому вдалось оперативно розшукати автомобіль та встановити особу водія, 29-річного місцевого жителя», – йдеться у повідомленні.


За наявною інформацією, чоловік перебував за кермом автомобіля, що належить його знайомому

«Керманич автівки залишив її за кілька кварталів від місця пригоди і ми маємо записи камер відеоспостереження, де зафіксували, як він виходить з транспортного засобу. Нині «Volkswagen Jetta» вилучений та уже призначено низку експертних досліджень. Також тривають заходи із встановлення місця перебування водія», – прокоментував начальник ГУНП Житомирщини Юрій Олійник.

Відтак у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України триває з'ясування всіх обставин.

Як повідомляв Житомир.info, 4 березня 2021 на перехресті Покровської та Степана Бандери у Житомирі автомобіль збив жінку-пішохода та з місця автопригоди поїхав. За годину поліція розшукала причетний до ДТП Volkswagen Jetta та встановила особу власника, проте він заперечив свою причетність до події, тож поліція розпочала розшук особи, яка керувала даним авто. Прокуратура відкрила провадження через непрацюючий світлофор.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Покровська водій розшук жінка  
Матеріали по темі