Новини компаній

​ ТОП-3 криптовалюти для інвестування в 2021 році

10 March 2021, 09:24

Інвестиції в криптовалюту стають все більш популярними — ця сфера цікава як великим компаніям, так і приватним особам. Наприклад, недавно компанія Tesla інвестувала 1,5 мільярда доларів в Bitcoin. Очевидно, що якщо такі великі гравці ринку приймають в цьому участь, напрямок стоїть того, щоб його розглянути.

У цій публікації ми розповімо про три найбільш затребувані та перспективні криптовалюти поточного року. Якщо ви плануєте інвестиції, обов'язково їх врахуйте.

Bitcoin

Перше місце ні для кого не стане сюрпризом. Навіть той, хто не цікавиться криптовалютою детально, чудово знає, що Bitcoin знаходиться на піку. На початок березня 2021 року вартість валюти становить понад 49 тис. доларів. Показник дещо просів порівняно з лютим, коли «Біткоїн» вперше переступив психологічну позначку в 50 тис. доларів. А напередодні падіння за цю позначку він торгувався на рівні 52,4 тис. доларів.

Однак це падіння не виглядає суттєвим, оскільки в березні минулого року (2020) та ж валюта коштувала від 5,2 до 9,1 тис. доларів. Тобто протягом року трапився колосальний ріст — і це, безумовно, привертає інвесторів, які і далі сподіваються на хороші показники.

Ethereum

Ще одна валюта, варта уваги інвесторів, — Ethereum. Як передбачають аналітики, вона буде продовжувати відносно плавне зростання з невеликими стрибками. Причому криптовалюта добре виросла за минулий рік. В середині минулого року вона торгувалася на рівні 320 доларів, а вже зараз на рівні 1500-1600 доларів і вище. Правда, в лютому 2021-го спостерігався різкий стрибок показників. У двадцятих числах цього місяця вартість Ethereum на короткий час перевищила 2 тисячі доларів, а потім знову пішла на спад. Але занадто різких падінь на даний момент не планується — загальні показники говорять про те, що інвестори мають всі шанси заробити на цій криптовалюті.

Bitcoin Cash

Поки ця криптовалюта не виглядає занадто привабливою з точки зору курсу — в березні цього року вона торгується на рівні 500+ доларів. Однак, за словами одного з її творців, уже в наступному році її вартість може подвоїтися. Більш того, ми знаємо чимало випадків, коли зростання криптовалюти починалося раптово, за лічені тижні перетворюючи її власників у мільйонерів. Так що Bitcoin Cash обов'язково варто розглянути інвесторам різного рівня.

Де швидко і вигідно обміняти криптовалюту

Для цих цілей найзручніше використовувати https://changecoins.io. У сервіса кілька плюсів:

  • Велика кількість валютних пар і виведення на карти, банківські рахунки, електронні гаманці.
  • Відсутність реєстрації для виведення невеликих сум.
  • Гарантія повернення коштів в тому випадку, якщо станеться технічний збій.
  • Замороження курсу. Після подачі заявки він не змінюється протягом трьох годин.

Це той випадок, коли всі можливості і гарантії знаходяться в одному місці. Недарма цей криптообмінник вибирають і початківці, і досвідчені інвестори.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі