Події

​На Вітрука в Житомирі патрульні зупинили Audi, водій якого на очах у інспекторів продовжив вживати алкоголь

10 March 2021, 10:02

9 березня на вулиці Вітрука в Житомирі патрульні зупинили автомобіль, у водія якого запідозрили стан алкогольного сп’яніння. Чоловік проходити освідування відмовився, натомість демонстративно продовжив вживати алкоголь у присутності інспекторів.

Про це повідомила пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«9 березня на вулиці Вітрука інспектори патрульної поліції спільно з працівниками ГУНП Житомирської області зупинили автомобіль Audi. Коли ж патрульні поспілкувались з водієм транспортного засобу, то виявили в чоловіка ознаки алкогольного сп‘яніння. Поліцейські запропонували громадянину пройти освідування на стан алкогольного сп'яніння, проте водій відмовився від перевірки та продовжив вживати алкогольні напої в присутності інспекторів», - йдеться у повідомленні.

На водія автомобіля Audi патрульні поліцейські склали протокол за ч. 4 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані алкогольного, наркотичного або іншого сп'яніння) та винесли адміністративну постанову за ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування) КУпАП.

Як повідомляв Житомир.info, увечері 16 лютого на виїзді з Житомира патрульні за порушення ПДР зупинили автомобіль ЗАЗ, після спілкування з водієм інспектори запідозрили у нього стан сп’яніння. Чоловік запропонував правоохоронцям хабаря.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сп'яніння алкоголь патрульний інспектор водій  
Матеріали по темі