Події

​За добу в Житомирській області загинули двоє чоловіків, на яких у лісі впали дерева

11 March 2021, 11:10

10 березня на територіях лісництв Романівського лісгоспу в Житомирській області від падіння дерев загинули двоє чоловіків.

Про це 11 березня повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

«10 березня на територіях лісництв Романівського лісгоспу унаслідок падіння дерев загинули двоє чоловіків. Нині у рамках розпочатих досудових розслідувань триває з’ясування всіх обставин подій», - повідомили в поліції.

Перший випадок стався вранці під час санітарної рубки лісу на території Соболівського лісництва.

«Близько 9:10 до відділення поліції у м. Чуднові надійшло повідомлення про загибель 55-річного жителя с. Карвинівки. Як було встановлено, чоловік знаходився на місці проведення санітарної вирубки лісу в одному з кварталів Соболівського лісництва. Під час робіт на нього впало дерево. На жаль, врятувати травмованого не вдалося, він помер по дорозі до Чуднівської лікарні», - йдеться у повідомленні.

Інший випадок трапився на території Баранівського лісництва.

«Цього ж дня близько 12:00 до поліції надійшло повідомлення про травмування деревом 46-річного чоловіка у Баранівському лісництві. Попередньо, на чоловіка впав стовбур під час робіт з обрізання дерев. Унаслідок отриманих травм він загинув на місці події», - зазначили в поліції.

Нині триває встановлення всіх обставин подій у рамках кримінальних проваджень, розпочатих за ч. 2 ст. 271 (Порушення вимог законодавства про охорону праці) КК України. Тіла загиблих направлені для проведення судово-медичних експертиз.

Як повідомляв Житомир.info, 10 березня 2021 року у лісі біля села Смолдирів Баранівської ОТГ дерево привалило робітника: від отриманих травм чоловік помер на місці події.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дерево падіння майстер лісу ліс лісгосп рубка дерев загиблий  
Матеріали по темі