Місто

Директори житомирського заводу «Кромберг енд Шуберт» подякували співробітникам за працю та вручили цінні подарунки

11 March 2021, 14:14

Цінні подарунки, призи та подяка від керівництва – так на підприємстві «Кромберг енд Шуберт Житомир» відзначили День подяки співробітникам. Традиція дякувати працівникам поширена в країнах Європи та у Сполучених Штатах, втім, менеджмент компанії вирішив також відзначити своїх працівників. Окрім слів подяки, на підприємстві підготували подарунки, які розіграли між працівниками. Для участі у такій своєрідній лотереї не потрібно було виконувати якісь складні умови. Достатньо просто бути співробітником підприємства «Кромберг енд Шуберт». Працівники, які виграли подарунки, кажуть: приємно здивовані увагою.


«Так багато працівників, така подяка і фортуна – це дуже приємно. Для працівників, для простих людей – це дуже приємно. Це несподіванка, і я дуже задоволена цим подарунком», – каже комлектувальниця проводів Лариса Концевич.

«Для підтримки настрою колективу це дуже важливо. Перше враження у мене було – просто вау. Я навіть не вірила, поки не побачила своє прізвище у списку. Бо в мене така вдача, що я швидше десь вляпаюсь, аніж щось виграю», – жартує комлектувальниця проводів Наталя Сирида.

«Така традиція – це дуже класно. І коли це взагалі несподівано, то це дуже приємно. Я думаю, що інші працівники будуть чекати на свою удачу, бо отримати такий подарунок може кожен. І ці традиції, які приходять до нас з-за кордону, це дуже класно. Це приємні традиції, які заохочують працювати», – каже берштеллер Артем Чорний.

Технічна директорка підприємства «Кромберг енд Шуберт Житомир» Оксана Ткачук переконана: прояв уваги до співробітників допомагає краще розуміти проблеми колективу і це чудова нагода отримати зворотній зв’язок від працівників усіх ланок виробництва.

«Я така сама проста земна людина і всі ці ранги «я – генерал, ти – простий працівник» повинні стиратись. Тому цей вагомий внесок, який ми намагаємось зробити, подарувати хвилинку щастя для наших працівників – це, звичайно, мотивація як для них, так і для мене, бо я наближаюсь до цих людей, я спілкуюсь із ними, запитую, як їх справи, можу запитати що подобається, а що – ні. Зазвичай такі люди бачать більше, ніж ми, й отримати зворотній зв’язок дуже важливо. Тому це не просто подяка, але й можливість отримання зворотного зв’язку. Почути, що подобається, що мотивує і далі працювати над іншими проєктами, заходами, розуміти, як допомогти, як подякувати, як слухати», – вважає технічна директорка «Кромберг енд Шуберт Житомир» Оксана Ткачук.

На підприємстві «Кромберг енд Шуберт Житомир» сподіваються, що подібні прояви уваги та подяки працівникам стануть доброю традицією компанії.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: "Кромберг енд Шуберт" День подяки співробітникам  
Матеріали по темі