Події

На проспекті Незалежності в Житомирі зіткнулися два автомобілі, вагітну водійку забрала «швидка»

13 March 2021, 12:53

Упродовж години 13 березня в Житомирі сталося дві дорожньо-транспортні пригоди. Так, зокрема, на проспекті Незалежності зіткнулися автомобілі ВАЗ і Mercedes-Benz. В одному з автомобілів їхала вагітна жінка, яку після ДТП госпіталізували.

Про це Житомир.info повідомили у пресслужбі патрульної поліції Житомирської області.

«О 9:45 год. на проспекті Незалежності, 91, 52-річний житомирянин, керуючи автомобілем ВАЗ 21093, зіткнувся з транспортним засобом Mercedes-Benz, за кермом якого була 34-річна місцева жителька. Водійка Mercedes, – вагітна, і під час ДТП вона вдарилася животом. На місце події прибула бригада екстреної медичної допомоги, жінку, яка скаржилася сильний біль у животі, госпіталізували для обстеження», – розповіла пресофіцер патрульної поліції Тетяна Носадчук.

На місце події патрульні викликали слідчого по ДТП та забезпечили охорону місця події.

Годиною раніше автопригода трапилася на Київському шосе. Там зіткнулися ЗАЗ та Mercedes-Benz.

«О 8:45 год. 13 березня на вулиці Київське шосе, 33, 29-річний житель Києва, керуючи автомобілем ЗАЗ Forza, не дотримався безпечної дистанції та здійснив зіткнення з авто Mercedes-Benz, що загальмувало попереду. Керував ним 29-річний житель Київської області», – поінформували у патрульній поліції.

ДТП минулася без травмованих. На водія ЗАЗ Forza патрульні склали протокол за статтею 124 КУпАП.

Ще одну дорожньо-транспорту пригоду 13 березня зафіксували на бердичівській трасі. Сталася вона близько 08:20 год. на 206 кілометрі автодороги М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів Подільський. 37-річний киянин, керуючи Toyota Fortuner, не був уважним, не врахував погодних умов та виїхав на зустрічну смугу руху. Там зіткнувся з вантажівкою DAF. ДТП минулася без потерпілих, але обидва автомобілі отримали механічні пошкодження. На водія Toyota склали протокол за статтею 124 КУпАП.

Майже у цей же час, близько 8:10 год., на 223 кілометрі автодороги Київ – Ковель – Ягодин в кювет занесло вантажівку MAN, за кермом якої був 30-річний житель Львівської області. Автомобіль отримав механічні пошкодження з матеріалами збитками. На водія склали протокол за статтею 124 КУпАП.

Як повідомляв Житомир.info, 12 березня на Вільському шляху в Житомирі маршрутка РУТА в’їхала у припаркований автомобіль Dacia Sandero, від чого останній врізався у паркан.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія водій  
Матеріали по темі