Події

Поліція провела обшуки в будинку жителя Житомирської області та знайшла 20 згортків з подрібненим зіллям

14 March 2021, 16:40

12 березня поліцейські Коростишівського відділу поліції провели санкціоновані слідчі дії в домоволодінні жителя міста. У результаті виявили та вилучили розфасоване нарковмісне зілля.

Про це повідомляє пресслужба ГУ Нацполіції у Житомирській області.

У рамках кримінального провадження за фактом незаконного зберігання заборонених речовин працівники поліції за відповідною ухвалою суду провели обшук в обійсті 42-річного жителя м. Коростишева.

«Чоловік раніше не притягувався до кримінальної відповідальності, однак потрапляв у поле зору правоохоронців через свою агресивну поведінку. Наші оперативні працівники отримали відомості, що він може бути причетний до оборудок із наркотичними речовинами. Відтак у ході розпочатого кримінального провадження ми провели низку слідчих дій», – розповів начальник Коростишівського відділу поліції Вадим Жикевич.

До санкціонованого обшуку були залучені кінолог із службовим собакою та спецпризначенці роти поліції особливого призначення

У результаті у помешканні чоловіка правоохоронці виявили розфасовану у паперові та поліетиленові згортки рослинну сировину, зовні схожу на марихуану, та приладдя для подрібнення зілля. Загалом вилучили близько 20 таких пакуночків. Сировину досліджуватимуть експерти Житомирського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

За словами господаря, нарковмісні запаси він зберігав для власного споживання.

У ході досудового розслідування, що триває за ч.1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України, поліцейські перевіряють чоловіка на причетність до ймовірного розповсюдження марихуани.

За зберігання наркосировини йому загрожує покарання – від штрафу і до обмеження волі строком до 5 років.

Як повідомляв Житомир.info, 5 січня 2021 року в квартирі 39-річного жителя Житомира поліція провела обшук та виявила нарколабораторію.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: наркотики поліція марихуана Коростишів  
Матеріали по темі