Здоров'я

​Повноцінна реабілітація після інсульту в Житомирі: доступно та якісно

16 March 2021, 09:30

Центр догляду та реабілітації пацієнтів із захворюваннями центральної нервової системи працює у Житомирі 3 місяці. За час існування надано допомогу 10 складним пацієнтам після інсульту – з повною чи частковою втратою рухомості, частковою втратою мовних навичок, тощо.

Результат реабілітації вражає – всі покинули Центр самостійно та зі значними покращеннями стану. Час лікування залежить від складності стану пацієнта, ступеню інсульту, інших індивідуальних особливостей.

Однією з унікальних послуг Центру і його безперечна перевага – можливість цілодобового перебування пацієнта із супутнім медичним доглядом та триразовим харчуванням.

Центр догляду та реабілітації спеціалізується на:

- догляді за літніми людьми,

- реабілітації захворювань центральної нервової системи,

- нейрореабілітації після інсульту та черепно-мозкових травм,

- реабілітація після спортивних травм.

Пацієнти центру – безпорадні люди, які не можуть рухатися, самообслуговуватися після перенесених травм та інсультів. А також люди, які перенесли травми хребта та великих суглобів, люди, які потребують кваліфікованої стаціонарної допомоги неврологів та реабілітологів.

Серед фахівців Центру багатофункціональна команда неврологів, реабілітологів, ерготерапевта, кінезіотерапевта та інших спеціалістів.

Центр реабілітації приймає пацієнтів з усієї України, забезпечує якісну реабілітацію та догляд. На відміну від лікарні пацієнти забезпечені персональною увагою, комфортною санаторною обстановкою та якісним харчуванням, що входить у вартість перебування.

Для пацієнтів у післяінсультному стані, після черепно-мозкових травм різної тяжкості це високі шанси на якісне життя після отриманої реабілітації.

Наша адреса: м. Житомир, вул. Комерційна, 2, додаткова інформація за телефоном: 067 999 70 03.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: реабілітаційний центр інсульт  
Матеріали по темі