Події

У Житомирській області суд призначив громадські роботи чоловікові, який 5 днів поспіль ображав тещу

16 March 2021, 12:12

У смт Хорошів Житомирської області суд призначив громадські роботи чоловікові, який кілька днів поспіль вчиняв домашнє насильство відносно своє тещі: ображав її нецензурними словами.

Відповідну постанову Володарсько-Волинський районний суду Житомирської області прийняв 16 лютого 2021 року. У Єдиному державному реєстрі судових рішень її оприлюднили 19 лютого.

У матеріалах суду йдеться про факти домашнього насильства, зафіксовані 4-8 лютого цього року.

Скріншот з постанови Володарсько-Волинського районного суду від 16 лютого 2021 року

Зазначено, що в суді чоловік свою вину визнав та підтвердив фактичні обставини, викладені в матеріалах справи.

Окрім того, у постанові вказано, що аналогічне правопорушення чоловік скоїв і пів року тому. Тоді суд також призначав йому громадські роботи

«21.08.2020 року постановою Володарсько-Волинського районного суду Житомирської області ОСОБА_1 притягнуто до адміністративної відповідальності за вчинення адміністративних правопорушень передбачених ч.1 ст.173-2 КУпАП та накладено адміністративне стягнення у виді 40 годин громадських робіт (виділено редакцією)». Постанова оприлюднена у Єдиному державному реєстрі судових рішень. У матеріалах суду тоді вказувалось про чотири епізоди домашнього насильства відносно тещі.

Скріншот з постанови Володарсько-Волинського районного суду від 21 серпня 2020 року

Врешті, суд постановив «ОСОБА_1 визнати винним у вчиненні адміністративного правопорушення передбаченого ч. 2 ст.173-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення та на підставі ст. 36 КУпАП накласти адміністративне стягнення у виді 40 (сорок) годин громадських робіт (виділено редакцією)».

Стягнути з ОСОБА_1 судовий збір в розмірі 454,00 грн. в дохід держави.

Як повідомляв Житомир.info, у січні 2020 року Коростишівський районний суд Житомирської області оштрафував на 170 грн чоловіка, який упродовж кількох днів вчиняв насильство відносно своєї дружини.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: насильство домашнє насильство суд Хорошів теща зять  
Матеріали по темі