Новини компаній

Санаторії України: ТОП-10 кращих санаторіїв для відпочинку та лікування

16 March 2021, 14:38

Плануєте провести відпустку закордоном і підшукуєте вигідні варіанти? Незабутньо провести час, отримати купу позитивних вражень та покращити стан свого здоров’я можна, не виїжджаючи за межі України! Санаторії Західної, Центральної та Південної України мають сучасну інфраструктуру та лікувально-діагностичну базу. А номери цілком відповідають європейським стандартам.

Який санаторій в Україні краще всього обрати?

Плануючи відпочинок у одному з cанаторіїв України, виходьте з того, що вам найбільше подобається. Любителям відпочивати біля моря сподобаються здравниці Одеси, Бердянська. Тим, хто у захваті від гір, реліктових лісів та колориту Західної України – краще всього поїхати до Закарпаття, Моршину, Трускавцю, Східниці.

Інший важливий фактор, який допоможе правильно обрати санаторій – профіль вашого захворювання. Наприклад, з хворобами шкіри, безпліддям, варикозним розширенням вен, хворобами опорно-рухового апарату ефективно справляються у здравницях Хмільнику. Це єдиний в нашій країні курорт, основний лікувальний фактор якого – унікальна вода, багата радоном.

Обираючи санаторій, враховуйте інформацію щодо лікування, вартості номерів, типу харчування, інфраструктуру. Також варто переглянути фотографії здравниці. Зверніть увагу, що на нашому сайті завжди розміщена актуальна інформація про вілли Трускавця, санаторії Одесси, лікувальні процедури у Східниці і т.д.

Також важливо ознайомитися з відгуками людей, які уже побували на відпочинку та вирішили поділитися своїми враженнями про перебування у готелі чи санаторії. Знайшли велику кількість і негативних відгуків, у яких йдеться про проблеми з інфраструктурою, харчуванням, низькою якістю оздоровчих процедур? Краще забронювати путівку у іншу здравницю.

Щоб відпочинок та оздоровлення запам’яталися тільки з кращої сторони, радимо бронювати путівки на нашому сайті. Ми ретельно перевіряємо інформацію про санаторії, готелі та вілли та своєчасно розміщуємо своєчасні оновлення.

Який санаторій найкраще підходить для оздоровлення?

Якщо ціль вашої поїздки до здравниці не тільки відпочинок, але й оздоровлення та лікування, обирайте заклад, що відповідає профілю вашого основного захворювання:

  • Патологічні стани опорно-рухового апарату («Південний Буг», «Березовий гай», «Куяльник», «Боржава»).
  • Хвороби органів травлення («Дністер», «Лаванда», «Кришталеве джерело», «Карпати», «ДіАнна»).

Найкращі санаторії Західної України знаходяться у Трускавці, Моршині, Східниці, Поляні, Шаяні. Місцеві здравниці обладнані всім необхідним для ефективного лікування широкого спектру захворювань. Якщо вам показано лікування сірководнем, радимо обирати поміж «Любенем Великим», «Шклом», «Медоборами» та Солочином.

Мабуть, найефективніші лікувальні та оздоровчі процедури, пов’язані з грязелікуванням проводяться на курорті Куяльник. Місцева грязь допомагає позбавитися від захворювань центральної нервової системи, чоловічого та жіночого безпліддя, системи кровообігу. Її накладають аплікаційним, юкстафокальним та рефлекторно-сегментарним методами.

Коли найвигідніше бронювати путівку до санаторіїв України?

Найдешевше бронювання обійдеться у низький сезон, коли попит на послуги санаторіїв невисокий. Наприклад, відпочинок у «Аркадії» чи «Куяльнику» в Одесі обійдеться дешевше узимку, пізньою осінню та ранньою весною.

Щоб не прогавити найвигідніші акційні пропозиції, слідкуйте за інформацією на нашому сайті. Відпочивайте з максимальною користю для здоров’я разом з нами!

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі