Місто

Житомирське ТТУ заплатить 120 тис. грн приватній фірмі за аудит фінансової звітності за 2020 рік

16 March 2021, 15:52

Комунальне підприємство "Житомирське трамвайно-тролейбусне управління" Житомирської міської ради 12 березня уклало угоду з ПП “Аудиторська фірма “Екаунт” вартістю 120 тис. грн на послуги обов’язкового аудиту фінансової звітності за 2020 рік, складеної у відповідності до Національних положень (стандартів) бухгалтерського обліку.

За умовами договору, аудиторські послуги ПП “Аудиторська фірма “Екаунт” має надати до 25 травня 2021 року. Джерело фінансування - власний бюджет (кошти від господарської діяльності підприємства).

Про це йдеться в договорі, опублікованому 15 березня на ресурсі “Прозорро”.

Аудиторська перевірка звітності включатиме в себе: тестування доказів, що підтверджують суми та розкриття інформації у звітності; оцінку принципів бухгалтерського обліку та суттєвих оцінок, здійснених управлінським персоналом, й оцінку загального подання звітності.

ПП “Аудиторська фірма “Екаунт” заснована в вересні 2020 року в Житомирі по вулиці Новий бульвар, 9. Спеціалізується фірма на діяльності у сфері бухгалтерського обліку й аудиту; консультування з питань оподаткування, статутний капітал - 0 грн. Власницею фірми є Онищук Галина Терентіївна. Брати участь у закупівлях фірма почала у поточному році.

Зазначимо, це вже друга спроба ТТУ провести закупівлю на аудиторські послуги. Першого разу, закупівля, оголошена 2 лютого, не відбулася через відсутність пропозицій.

Нагадаємо, 29 серпня 2020 року у прокуратурі Житомирської області повідомили, що розпочали кримінальне провадження за виявленими фактами розтрати службовими особами комунального підприємства ЖТТУ на понад півмільйона гривень.

Як повідомляв Житомир.info, влітку 2019 контрольно-аналітичний відділ Житомирської міської ради проводив перевірку ТТУ. У жовтні того ж року аудитори закінчили ревізію і повідомили, що сума збитків може перевищити мільйон гривень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ТТУ аудит звіт  
Матеріали по темі