Суспільство

Жителі Житомира та всієї України мають можливість скуштувати натуральні продукти високої якості

16 March 2021, 16:58

Корисні продукти харчування стають більш затребувані серед українців і, зокрема, серед жителів міста Житомира. Органічна продукція багата вітамінами та мікроелементами, якими варто поповнювати організм для підтримки здоров'я.

Інтернет магазин delikatto.com.ua реалізовує прямі поставки продуктів з Європи, у яких якість значно вища. На європейських виробництвах ретельніше слідкують за процесом, не змінюють класичну та перевірену віками рецептуру, а також не додають шкідливих харчових домішок до сировини. Покупці з Житомира можуть придбати у Delikatto хамон з Іспанії (https://delikatto.com.ua/hamon), який складається тільки з відбірної свинини та солі. Після того, як іспанці вирощують спеціальні породи свиней, вигодовують їх натуральними харчами, жолудями та травами, вони засолюють свинячі ноги та підвішують їх в сушарнях на 7-15 місяців. М’ясо стає мармуровим на колір, наповнюється приємним ароматом і зберігає всі корисні властивості.

На сайті також представлені різні види сирів з Італії, Іспанії, Великобританії та Ірландії (https://delikatto.com.ua/sir). Овечий та козячий сир користується найбільшою популярністю, адже корисних мікроелементів містить більше. На виробництві змішують нерозбавлене молоко, спеції та навіть додають такі чудернацькі компоненти як квіти, чорницю, трюфель і т.д.

Кожен може оформити онлайн-замовлення в інтернет-магазині та обрати доставку товарів в Житомир чи будь-яку точку України. Весь процес відбувається швидко, тому вже найближчим часом можна поласувати незвичайною для українців корисною ковбасою фует в білій плісняві чи травах, сиров’яленою свининою ломо, салямі, яка виготовляється тільки зі свинини.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Delikatto хамон фует  
Матеріали по темі