Події

У житомирському парку зафіксували чергову спробу суїциду: перехожі і патрульні вмовили чоловіка не стрибати з мосту

18 March 2021, 12:18

Пізно ввечері 17 березня в житомирському парку імені Гагаріна чоловік збирався стрибнути з пішохідного мосту.

Про це Житомир.info повідомили читачі.

«На мосту чоловік намагався покінчити з життям. Уже стояв за перилами. На щастя, врятували», – розповів читач.

У пресслужбі патрульної поліції Житомирської області Житомир.info підтвердили інформацію про подію та розповіли подробиці.

«Дійсно, о 21:59 год. патрульні отримали дзвінок з повідомленням про спробу самогубства у парку Гагаріна. Заявник повідомив, що невідомий чоловік, на вигляд років 27, має намір покінчити з життям, стрибнувши з підвісного мосту, і вже стоїть за перилами. На місці події факт спроби суїциду підтвердився. Правоохоронці виявили молодого чоловіка, віком приблизно 32 роки, який мав намір стрибнути з мосту, тому що, з його слів, програв велику суму в ігрових автоматах. Завдяки вмовлянням поліцейських та перехожих чоловік передумав стрибати з мосту та переліз назад через перила. На це він погодився за умови, що поліцейські не будуть його затримувати та відпустять додому. Аби зберегти життя чоловіка, правоохоронці прийняли рішення відпустити його. З ним провели профілактичну бесіду, після цього чоловік пішов зі знайомими у невідомому напрямку», – розповіла пресофіцер патрульної поліції Житомирської області Тетяна Носадчук.

Нагадаємо, у цей же день, 17 березня, кількома годинами раніше у житомирському парку зафіксували аналогічну подію: патрульні відмовили від самогубства чоловіка, який мав намір стрибнути з мосту, з його слів, через сімейні обставини.

А за кілька днів до цього, 14 березня, перехожі та патрульні врятували сумчанина, який стояв на Богунському мосту та збирався стрибнути.

Як повідомляв Житомир.info, за 2,5 місяці поточного року до патрульної поліції надійшло 7 повідомлень про спробу скоєння самогубства на пішохідному мосту в житомирському парку імені Гагаріна. Зокрема, 3 лютого дівчина хотіла вчинити самогубство, хлопець викликав патрульних. 23 лютого з підвісного мосту стрибнув 19-річний юнак. Хлопець впав на асфальт і загинув. 8 березня з моста кинулася 35-річна жінка та впала у воду. Очевидці, рятувальники і медики надали жінці допомогу, серйозних травм вона не зазнала.

Поради психолога щодо дій в ситуаціях, коли ви бачите намір вчинити самогубство, читайте тут

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міст парк самогубство патрульна поліція парк імені Гагаріна  
Матеріали по темі