Події

У Житомирі нетвереза жінка на Chery в’їхала у припаркований ЗАЗ, а потім – у паркан поліклініки МВС

19 March 2021, 10:02

Вночі 19 березня у Житомирі автомобіль Chery Amulet в’їхав у паркан будівлі поліклініки МВС.

Про це Житомир.info повідомив читач.

«ДТП біля поліклініки МВС. Чорний Chery влетів у паркан», – розповів читач.

У пресслужбі патрульної поліції Житомир.info підтвердили інформацію про подію та розповіли подробиці, зазначивши, що за кермом легковика перебувала водійка з ознаками сп’яніння.

«Дійсно, близько 3-ї ночі був виклик про ДТП на вулиці Професора Кравченка 2/1. Прибувши за вказаною адресою, екіпаж встановив, що місцева жителька, 1986 року народження, керуючи автомобілем Chery Amulet, здійснила наїзд на припаркований транспортний засіб та в подальшому в’їхала у паркан. Під час спілкування з водійкою було виявлено ознаки алкогольного сп'яніння. Від проходження огляду на стан алкогольного сп'яніння у встановленому законом порядку вона відмовилася», – розповіла пресофіцер патрульної поліції Житомирської області Тетяна Носадчук.

У патрульній поліції також зазначають, що водійка Chery не мала посвідчення водія і ніколи його не отримувала. Відносно неї склали протоколи за ст. 124 КУпА та за ч. 1 ст. 130 КУпАП та винесли постанову за ч. 2 ст. 126 КУпАП.

Як повідомляв Житомир.info, 16 березня 2021 року на вулиці Героїв Пожежних у Житомирі нетверезий водій на Mercedes в’їхав у Fiat і помінявся з пасажиром місцями.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія  
Матеріали по темі