Події

У Житомирській області на водоймі у проломі криги виявили тіло рибалки: чоловік намагався пливти до берега, але не вистачило сил

19 March 2021, 11:51

У Житомирській області 18 березня на водоймі у селі Лісна колона Малинського району виявили тіло рибалки.

Про це 19 березня повідомила пресслужба управління ДСНС в Житомирській області.

«18 березня о 13:45 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на водоймі в с. Лісна колона Малинського району тоне людина. Про це випадкові очевидці сповістили поліцейських, а останні вже повідомили диспетчерові Служби порятунку. Рятувальники, які прибули до місця пригоди, встановили, що в 10 м від берега у проломі є тіло чоловіка. На вигуки він не реагував. На водоймі виднілась суцільна смуга пролому. Ймовірно, чоловік намагався пливти до берега, але за кілька метрів до суходолу йому вже не вистачило сил. Бійці ДСНС на гумовому човні наблизилися до чоловіка та підняли тіло з води. Ознак життя він уже не подавав», - йдеться у повідомленні.

Особу потопельника встановили, ним виявився – 32-річний мешканець с. Лісна колона. У ставку виявили і рибацьке спорядження. За попередньою інформацією, загиблий того дня вийшов на замерзлу водойму порибалити.

В управлінні ДСНС в області нагадали, що загалом за останню добу у Малинському районі на тонкій кризі загинули двоє рибалок. Перший випадок стався на водосховищі у селі Ворсівка: чоловік, 1960 р.н. рибалив на водоймі і провалився під кригу.

Як повідомляв Житомир.info, 13 березня 2021 на водосховищі в Малині 40-річний чоловік провалився на кладці та опинився по пояс у крижаній воді, на допомогу прийшли рятувальники.

16 березня у селищі Черняхів 33-річний чоловік намагався перейти водойму по кризі і провалився. Рятувальникам вдалося наблизитися до чоловіка та оперативно транспортувати його на берег.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: крига лід ставок утоплення рибалка Малин  
Матеріали по темі