Економіка

​“Житомирський бронетанковий завод” купив 400 приладів спостереження за ціною на 50% вищою від минулорічної закупівлі

19 March 2021, 13:45

ДП «Житомирський бронетанковий завод» 4 березня уклало дві угоди з ДП «Ізюмський приладобудівний завод» на закупівлю приладів спостереження, захисного скла та трубок на 30,6 млн грн.

Про це повідомляється в договорах, опублікованих 18 березня у системі «Прозорро».

За умовами договорів, до 31 грудня 2021 року «Ізюмський приладобудівний завод» має поставити ДП «Житомирський бронетанковий завод» 50 приладів нічного спостереження ТВНЕ-1ПАМ по 334,4 тис. грн, 400 приладів спостереження ТНПО-170А по 21,5 тис. грн, 40 трубок ТХП-1-30-515 по 35,9 тис. грн та 320 захисних стекол СЕ-2ПИ по 12 тис. грн.

Минулого року, в квітні 2020, ДП «Житомирський бронетанковий завод» замовляв у ДП «Ізюмський приладобудівний завод» прилади нічного спостереження ТВНЕ-1ПАМ по 308,8 тис. грн, прилади спостереження ТНПО-170А по 14,3 тис. грн, захисне скло СЕ-2ПИ по 9,5 тис. грн, та трубки ТХП-1-30-515 по 31,6 тис. грн.

Отож за рік прилади нічного спостереження зросли на 8%, прилади спостереження - на 50%, захисне скло - на 25%, а труби - на 13%.

ДП «Ізюмський приладобудівний завод» зареєстрований в Харківській області в місті Ізюм. Основним видом діяльності підприємства є виробництво оптичних приладів і фотографічного устатковання. Директором державного підприємства є Філоненко Сергій Вікторович.

Як повідомляли «Наші гроші», ДП «Житомирський бронетанковий завод» ДК «Укроборонпром» 9 лютого 2021 року уклало угоду з ТОВ «Трімен-Україна» про закупівлю частин військової техніки на 44,00 млн грн. Тоді бронетанковий завод замовив українські приціли і скло на третину дешевше, ніж рік тому.

Нагадаємо, 2 березня 2020 року пресгрупа СБУ інформувала, що контррозвідники Служби безпеки України викрили посадовців Державного підприємства «Житомирський бронетанковий завод» на зловживаннях із державними коштами під час закупівлі запасних частин сумнівної якості.

Як повідомляв Житомир.info, 2 липня 2020 року СБУ повідомила про викриття посадовців Державного підприємства «Житомирський бронетанковий завод» на мільйонних зловживаннях під час ремонту систем захисту для українських Збройних Сил.

На бронетанковому заводі прокоментували обшуки та розслідування мільйонних зловживань, зазначивши, що сприяють СБУ у розслідуванні зловживань колишнім керівництвом заводу.

7 жовтня 2020 пресгрупа УСБ України в Житомирській області поінформувала, що контррозвідники Служби безпеки України спільно зі слідчими Нацполіції під процесуальним керівництвом військової прокуратури Житомирського гарнізону викрили посадовців оборонного заводу на зловживаннях із державними коштами, що призвело до неякісного ремонту броньованої техніки для українських Збройних Сил. У ДП «Житомирський бронетанковий завод» відкидають звинувачення СБУ щодо оборудки з держкоштами

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: бронетанковий завод закупівля тендер прилади спостереження захисне скло  
Матеріали по темі