Події

У житомирській маршрутці пасажирка травмувалася під час різкого гальмування через легковик, який створив аварійну ситуацію і поїхав далі

19 March 2021, 14:41

На вулиці Перемоги в Житомирі в обідню пору 19 березня сталася дорожньо-транспортна пригода за участю маршрутки. Травми отримала пасажирка.

Інформацію про ДТП Житомир.info надали у пресслужбі патрульної поліції Житомирської області.

Автопригода трапилася біля Спасо-Преображенського собору. За попередніми відомостями, водій маршрутки №11 був змушений вдатися до екстреного гальмування, оскільки один з автомобілів-учасників дорожнього руху створив аварійну ситуацію. Внаслідок різкого гальмування пасажирка впала у салоні і травмувалася.

«Повідомлення про ДТП з потерпілими на вулиці Перемоги, 9 надійшло о 12:44 год. Водій, 1961 р.н., керуючи маршрутним транспортним засобом Рута-25А, їхав вулицею Перемоги, відповідно до свого маршруту. В якийсь момент автомобіль Mitsubishi створив аварійну ситуацію (він зник з місця події), внаслідок чого водій маршрутного таксі вдався до екстреного гальмування. Через це 52-річна пасажирка маршрутки впала в салоні і травмувалася. Жінку госпіталізували до міської лікарні», – розповіла пресофіцер патрульної поліції Житомирської області Тетяна Носадчук.

Патрульні забезпечили охорону місця події, викликали слідчих. Також було зорієнтовано наряди по пошуку авто, яке створило аварійну ситуацію.

Як повідомляв Житомир.info, 25 лютого 2021 року вулиць Леха Качинського та Мала Бердичівська в Житомирі автомобіль Fiat хотів проскочити перед тролейбусом №15. У результаті екстреного гальмування постраждала кондуктор.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія маршрутка  
Матеріали по темі