Здоров'я

​Медичний центр «Євро-Медстар»: місце, де піклуються про ваше здоров’я

22 March 2021, 09:21

Доступність та якість – основні показники центрів надання медичної допомоги. Медичні послуги на високому рівні під час коронавірусної пандемії – це не розкіш, а звична практика у центрі сімейної медицини «Євро-Медстар».

«Євро-Медстар» нещодавно з’явився у Житомирі, проте вже завойовує довіру і повагу містян.

Надзвичайно важливо своєчасно виявити та вилікувати хворобу, у цьому вам має допомогти сімейний лікар, адже це та людина, до якої ви звертаєтесь, першочергово прийшовши в лікарню. Якщо ви ще не визначились із своїм сімейним лікарем або просто хочете його замінити – зверніться до центру сімейної медицини «Євро-Медстар».

Адже «Євро-Медстар» – приватний медичний центр, що надає задекларованим пацієнтам безкоштовні послуги та консультації сімейних лікарів та лікарів-педіатрів, забезпечуючи безбар’єрний доступ пацієнта до лікаря. У центрі працює висококваліфікований та досвідчений медичний персонал, який піклується про ваше здоров’я та гарантує вам та вашим дітям якісне обслуговування, лікування, нагляд та індивідуальний підхід до кожного пацієнта не залежно від його віку.

У медичному центрі «Євро-Медстар» ви можете цілком безпечно та швидко здійснити щеплення як для себе, так і для вашого малюка згідно календаря щеплень.

Даний медичний центр надає послуги оформлення листів непрацездатності, лікарняних листів по догляду за дитиною, консультацію, огляд та призначення лікування дітям відповідно до європейських протоколів лікування. Також «Євро-Медстар» надає лікарняні довідки студентам навчальних закладів.

Центр сімейної медицини «Євро-Медстар» надає послуги денного стаціонару. Медсестри центру мають багаторічний досвід роботи з пацієнтами різної складності, володіють навичками внутрішньовенного та внутрішньом'язевого введення лікарських препаратів (тільки за призначенням лікаря).

Також за телефоном, який легко запам'ятати, 068-103-03-04, мешканці міста Житомир та Житомирського району можуть викликати висококваліфіковану бригаду невідкладної допомоги за місцем проживання.

Проблема транспортування хворих у минулому! Невідкладна медична допомога медичного центру «Євро-Медстар» передбачила і врахувала усі критерії для безпечного та комфортного перевезення (транспортування) хворих до місця діагностики, лікування, консультування, реабілітації чи з лікарні додому. Перевезення здійснюється в Житомирі, Житомирській області чи у будь-який куточок України.

Лікарі та фельдшери медичного центру «Євро-Медстар» приїжджають на виклик невідкладної допомоги на виклики, які не відносяться до категорії екстрених, в тому числі до хворих з підозрою на COVID-19.

Послуги невідкладної допомоги та перевезень хворих надаються оснащеними реанімобілями з кваліфікованими спеціалістами.

Завітайте в центр сімейної медицини «Євро-Медстар», що розташований за адресою: м.Житомир, вул. Героїв Десантників, 25.

Для отримання детальної інформації звертайтесь за телефонами:

+38 (093) 750 12 41;

+38 (068) 231 13 84 (Viber).

https://www.facebook.com/profile.php?id=100064166677336

https://instagram.com/evro_medstar?igshid=o48aaunfx4py

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Євро-Медстар  
Матеріали по темі