Події

Тіло рибалки, який провалився під лід на річці біля Житомира, дістали з глибини 6 м

22 March 2021, 10:07

Увечері 19 березня водолази дістали тіло рибалки, який потонув напередодні на річці Гуйва біля «Кавунових дач» поблизу Житомира.

Про це повідомили у водолазній службі ЖОКСАРС.

«Ввечері 18 березня до Житомирської обласної комунальної спеціалізованої аварійно-рятувальної служби Житомирської обласної ради надійшло повідомлення з чергової частини Житомирського районного відділу УМВС України про те, що близько 17:40 цього ж дня під час вилову риби у річці поблизу села Зарічани провалився під лід та втопився житель смт Новогуйвинське 1978 року народження. 19 березня водолази проводили пошукові заходи, які ускладнювались підводною течією та тонкою кригою. Проте завдяки вмілим, рішучим та професійним діям водолазів на відстані більше 70 м від берега та на глибині 6 м було виявлено тіло рибалки, піднято, доставлено до берега і передано рідним», - повідомили у водолазній службі.

Нагадаємо, в передмісті Житомира 18 березня чоловік, який вирішив порибалити, провалився під лід. Станом на 16.00 19 березня пошукові заходи тривали.

Як повідомляв Житомир.info, на минулому тижні за один день у Малинському районі на тонкій кризі загинули двоє рибалок: вранці 18 березня на водосховищі у селі Ворсівка дістали тіло чоловіка 1960 р.н., який рибалив на водоймі і провалився під кригу; вдень цього ж дня на водоймі у селі Лісна колона загинув 32-річний місцевий мешканець.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: лід крига потопельник утоплення Гуйва водолаз рибалка  
Матеріали по темі