Суспільство

Кондитерська ​фабрика «Житомирські ласощі» встановила нове сучасне обладнання з виробництва цукерок. BON BLISS: життя зі смаком

22 March 2021, 10:07

Кондитерська фабрика «Житомирські ласощі» – один із лідерів українського кондитерського ринку. На сьогоднішній день «Житомирські ласощі» – це великий колектив професіоналів кондитерської справи, які щодня працюють над новим смаком та якістю продукції.

Початок року для фабрики розпочався з випуску нових найсмачніших цукерок – BON BLISS. Для випуску нової цукерки було придбано та встановлено нову сучасну лінію. Це перша технологічна лінія в Україні, що дозволяє виготовляти кондитерські вироби, які спочатку покриваються шаром м’якої карамелі, а вже потім молочно-шоколадною глазур’ю. За одну годину лінія може виробити до 800 кг продукції, а впродовж місяця ― понад 150 тонн.


Відеорепортаж СК1

BON BLISS – це феєрія смаку від поєднання ніжної кремової начинки і м’якої карамелі, покритої молочно-шоколадною глазур’ю.

Спробуйте серію цукерок BON BLISS в таких смакових гамах:

BON BLISS арахіс – коли хочеться класичного поєднання ноток какао, горіху та молочно-шоколадної глазурі.

BON BLISS хрусткий – гармонічний перехід смаку від молочно-шоколадної глазурі, м’якої карамелі до ніжної кремової начинки з хрусткими кульками.

BON BLISS кокос – коли хочеться екзотичних поєднань, спробуйте цукерку з ніжною кокосовою масою, м’якою карамеллю та молочно-шоколадною глазур’ю.

Купуйте новинку BON BLISS в магазинах вашого міста, фірмовій мережі «Житомирські ласощі» або ж замовляйте в інтернет-магазині на сайті zl.com.ua.

BON BLISS – життя зі смаком!

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: "Житомирські ласощі" цукерка солодощі  
Матеріали по темі