Події

​До лікарні з вогнепальним пораненням госпіталізували жителя Житомирської області, чоловік каже, що сам прострелив собі ногу

23 March 2021, 15:54

Уночі 23 березня в смт Хорошів Житомирської області до лікарні потрапив 36-річний місцевий житель з вогнепальним пораненням ноги. За словами чоловіка він сам вистрелив собі в ногу. Інформацію про необережність власника зареєстрованої зброї наразі поліцейські перевіряють у рамках відкритого кримінального провадження.

Про це 23 березня повідомили на сайті ГУНП у Житомирській області.

«Повідомлення надійшло після півночі від медиків, до яких за допомогою звернувся поранений. Під час перевірки повідомлення чоловік розповів поліцейським, що чистив свій карабін, а в якийсь момент відволікся на інше і втратив пильність, у результаті чого отримав поранення ноги. За цим фактом поліцейські розпочали розслідування та перевіряють свідчення потерпілого. Зброю наразі вилучено для проведення дослідження, а також вирішення питання щодо доцільності подальшого користування нею потерпілим», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, в березні 2021 року у Житомирській області поліцейські розпочали 29 проваджень щодо незаконного поводження зі зброєю.

Як повідомляв Житомир.info, наприкінці січня 2021 року у Житомирській області під час сімейної сварки зять вистрелив з револьвера у тещу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: рушниця постріл поранення Хорошів  
Матеріали по темі