Події

Вибухотехніки підірвали валізу, знайдену в житомирському «Глобалі», але нічого небезпечного в ній не було

23 March 2021, 16:34

Залишену валізу, яку по обіді 23 березня виявили біля гіпермаркету в ТРЦ «Глобал UA», вибухотехніки знешкодили. Але, як виявилося, жодних небезпечних предметів або речовин у ній не було.

Про це повідомила пресслужба ГУНП у Житомирській області.

«23 березня до поліції надійшло повідомлення про те, що у приміщенні торговельного комплексу в обласному центрі знаходиться нічийна ноша. Поліцейські вибухотехніки встановили, що жодних небезпечних предметів у валізі не було», – йдеться у повідомленні.

Інформація про виявлення у приміщенні торговельного комплексу підозрілої валізи, до якої тривалий час ніхто не підходив, надійшло на спецлінію «102» близько 15 години.

На місці події працювали слідчо-оперативна група Житомирського районного управління поліції та фахівці вибухотехнічної служби ГУ Нацполіції області. У приміщенні було вжито комплекс спеціальних заходів для убезпечення людей від можливої загрози.

Під час дистанційного знешкодження валізи встановлено, що небезпечних речовин та предметів у ній не було.

Правоохоронці закликають громадян до уважності та обережності у поводженні з підозрілими предметами на вулицях, парках, скверах, у транспорті, у приміщеннях торговельних закладів, інших публічних місцях. У разі виникнення неоднозначної ситуації просять телефонувати за номером «102».


Відео пресслужби ГУНП у Житомирській області

Нагадаємо, 23 березня через залишену підозрілу валізу біля гіпермаркету з ТРЦ «Глобал UA» евакуйовували людей.

Як повідомляв Житомир.info, у квітні 2016 року в Житомирі через підозрілу валізу, залишену на зупинці на вулиці Великій Бердичівській, на 1,5 години перекривали рух транспорту. Вибухотехніки підірвали кейс. Виявилося, що в ньому був музичний інструмент.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: валіза підозрілий предмет вибухівка  
Матеріали по темі