Влада

В Житомирській облраді до конкурсної комісії на посаду директора літературного музею обрали трьох представників однієї ГО

26 March 2021, 14:00

В обласній раді відбулось жеребкування, під час якого обрали представників громадських організацій, що увійшли до складу конкурсної комісії на заміщення посади директора Житомирського обласного літературного музею Житомирської обласної ради.

Про це 26 березня повідомила пресслужба облради

«На початку засідання голова комісії Анатолій Репіков оголосив, що 21 кандидатуру подано громадськими організаціями до участі у жеребкуванні. Своїх представників висунули 7 громадських організацій: ГО «ЛА ДА», Житомирська обласна організація Національної спілки художників України, ГО «Молодіжна громадська організація «Пісенний спас»», ГО «Наживо», ГО «Форте Мьюзік», Житомирська обласна організація Національної спілки письменників України, ГО «Молодіжна громадська організація «Студентський клуб»», - йдеться у повідомленні.

Комісія з жеребкування обрала до складу конкурсної комісії 3 представників громадськості, всі від однієї організації: Наталія Чісліна – від ГО «Наживо», Вікторія Хромова – від ГО «Наживо», Тетяна Білоус– від ГО «Наживо».

Відеозапис жеребкування можна переглянути за посиланням

Нагадаємо, Наталія Чісліна з січня 2019 року працювала директором комунального закладу «Палацу культури» Житомирської міської ради і була звільнена з цієї посади 18 лютого 2021 року.

Як повідомляв Житомир.info, 17 лютого 2021 року Житомирська обласна рада оголосила повторний конкурс на заміщення посади директора обласного літературного музею. На попередній конкурс заявки подали три претенденти: Світлана Соболевська – методист вищої категорії Інституту сучасного мистецтва Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв, Віталій Єремєєв – ексдиректор Житомирського обласного літературного музею та Світлана Гресь – ексзаступниця директора департаменту культури, молоді та спорту ОДА, яка з 26 січня призначена в.о. директора музею. На засіданні 8 лютого 2021 року конкурсна комісія не змогла визначити переможця конкурсу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: облрада музей конкурс вакансія літературний музей 
Матеріали по темі