Влада

Мер Житомира звільнив директора Палацу культури і призначив головного архітектора міста

16 February 2021, 18:26

Мер Житомира Сергій Сухомлин звільнив директора комунального закладу «Палац культури» і призначив головного архітектора міста.

Обидва розпорядження були підписані 12 лютого 2021 року і оприлюднені на сайті міської ради ввечері 16 лютого.

Наталію Чісліну звільнили з посади директора комунального закладу «Палац культури» з 18 лютого 2021 року за угодою сторін, розглянувши подану нею заяву.

8 лютого 2021 року наш фотокореспондент знімав репортаж про те, як працює Палац культури під час карантину. Перед цим депутатка Житомирської міської ради Олена Розенблат, яка є членом бюджетної комісії, у блозі висловила свої зауваження до доповіді керівника КЗ «Палац культури» на комісії.

Нагадаємо, на посаду директора Палацу культури Чісліна була призначена 4 січня 2019 року.


Ольга Бронштейн призначили на посаду заступника директора департаменту містобудування та земельних відносин Житомирської міської ради – головного архітектора міста з 17 лютого 2021 року «як таку, що пройшла за конкурсом з випробувальним терміном три місяці».

Зауважимо, що в інформації про засідання робочої групи 16 лютого Бронштейн вже брала участь як головний архітектор.


Нагадаємо, 17 грудня 2020 року виконавчий комітет Житомирської міської ради оголосив конкурс на заміщення посади головного архітектора міста, Бронштейн була єдиним кандидатом на цю посаду.

Як повідомляв Житомир.info, 27 травня 2019 року мер звільнив Юрія Безбородова з посади заступника директора департаменту містобудування та земельних відносин Житомирської міської ради, начальника управління регулювання забудови міста – головного архітектора міста. В грудні 2019 року оголосили конкурс на посаду головного архітектора міста, але жодної заявки від претендентів не надійшло.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розпорядження зівільнення Чісліна Палац культури призначення Бронштейн головний архітектор  
Матеріали по темі