Події

​На ринку в Коростені горіла двоповерхова будівля з офісами та магазинами

28 March 2021, 17:16

Зранку 28 березня на ринку в Коростені сталася пожежа у двоповерховій будівлі, де розташовувались магазини, офіси та салон краси.

Про пожежу 28 березня повідомила пресслужба управління ДСНС в Житомирській області.

«28 березня о 10:16 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в цегляній двоповерховій будівлі магазину в м. Коростень. На місці події бійці ДСНС встановили, що вогнем частково охоплений дах двоповерхової нежитлової будівлі, що здається під торгово-офісні приміщення. До того ж, існувала загроза перекидання полум’я на будівлі сусідніх магазинів місцевого ринку», - повідомили рятувальники.

Вже за 5 хв рятувальники пожежу локалізували та об 11:25 – ліквідували. Вогнем знищено 20 кв. м металопрофільної покрівлі та ще 25 кв. м – пошкоджено. Загиблих та травмованих немає. Вдалося зупинити розповсюдження загоряння на інші магазини.

«До ліквідації займання залучалося 8 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки», - зазначили в ДСНС.

Попередня причина пожежі – не правильне влаштування нагрівальних печей та димарів. Впритул до димаря була розміщена дерев’яна балка, яка ймовірно і зайнялася.

Наразі остаточні обставини надзвичайної події встановлюються фахівцями.

Відео Коростень Today

Як повідомляв Житомир.info, вранці 18 березня 2021 у селі Студениця Коростенського району на пожежі в будинку загинув 28-річний чоловік. У хаті зайнявся диван, що стояв упритул до печі, молодик намагався врятуватися, але йому не вистачило сил. Бездиханне тіло виявили пожежники у коридорі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа Коростень ринок магазин офіс ДСНС  
Матеріали по темі