Події

У Малині під потягом загинула 16-річна дівчина, а в Бердичеві електричка травмувала чоловіка

30 March 2021, 11:57

Упродовж двох днів, 28-29 березня, на залізничних коліях у Житомирській області сталося два нещасні випадки: загинула 16-річна дівчина і травмувався 36-річний чоловік.

Про це 30 березня повідомила пресслужба ГУНП у Житомирській області.

«Минулої доби до Малинського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що на залізничному переїзді загинула дівчина. На місці події поліцейські встановили, що близько 23:00 годин на переїзді по вул. Базарній у м. Малині потяг сполученням «Київ – Ковель» смертельно травмував 16-річну жительку Малинської міської територіальної громади», – йдеться у повідомленні.

Слідчі місцевого відділення розпочали досудове розслідування за ч. 3 ст. 276, у ході якого встановлюють усі причини та обставини події.

А 28 березня у Бердичеві потяг травмував чоловіка. Так, близько 23 години до поліції зателефонував черговий по станції «Бердичів» та повідомив, що на 26 кілометрі залізничної колії Шепетівка – Козятин потяг збив людину.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Бердичівського районного відділу поліції. Попередньо встановлено, що 46-річний водій електропотягу сполученням «Шепетівка – Козятин», рухаючись у напрямку ст. Козятин травмував чоловіка. Він знаходився поблизу залізничних колій, по яких рухався потяг. Потерпілого, 36-річного жителя райцентру, госпіталізували до реанімаційного відділення місцевої лікарні.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) КК України.

Поліцейські закликають громадян переходити залізничні колії тільки в установлених місцях.

Як повідомляв Житомир.info, 10 березня 2021 року на залізничній станції «Попільня» в Житомирській області загинув 31-річний чоловік, потрапивши під пасажирський потяг.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поїзд потяг електричка травмування Малин Бердичів  
Матеріали по темі