Події

В Житомирі на пожежі в приватному будинку загинула жінка

1 April 2021, 12:34

В Житомирі під час гасіння пожежі вогнеборці виявили загиблу людину.

Про це 1 квітня повідомила пресслужба управління ДСНС у Житомирській області.

«31 березня об 11:09 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку в м. Житомир. Про це сповістила донька власниці помешкання, побачивши дим з вікон житла. Жінка щоранку приходила навідувати свою хвору матір та годувала її, адже остання була прикута до ліжка. На місці події бійці ДСНС встановили, що в оселі спостерігається густе задимлення. Довелося застосовувати апарати на стисненому повітрі для захисту органів дихання та зору. Провівши розвідку всередині помешкання, вони виявили на підлозі, біля ліжка, тіло 87-річної господині, яка вже не подавала ознак життя. Ймовірно, жінка намагалася врятуватися і сповзла з ліжка», - йдеться у повідомленні.

Силами бійців ДСНС о 12:15 пожежу було ліквідовано. Вогонь встиг знищити майно в житловій кімнаті та пошкодити облицювання стін і стелі. Подальшого розповсюдження полум’я рятувальники не допустили.

Загалом до ліквідації надзвичайної події залучалось 9 чоловік особового складу на 2 пожежних авто.

Попередньо встановлено, що причиною пожежі стало коротке замкнення електромережі. Наразі остаточні обставини надзвичайної події встановлюються фахівцями.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 18 березня 2021 року в селі Студениця Коростишівського району сталася пожежа в житловому будинку: рятувальники, які прибули на виклик, виявили у коридорі загиблого чоловіка – 28-річного сина власниці оселі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС пожежа будинок  
Матеріали по темі